|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
18.05.2009, 20:10 | #1 | |
tip top
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
Ucku w kopaniu umiłowany...
Cytat:
po drugie promo - to oczywiste, że blokowanie innych jest nie fair ale i z rozrusznikiem umiejętność odpalenia z biegu i "dosiadu" się przydaje. Z doświadczenia wiem, że w niektórych sytuacjach gdy sprzęt jeszcze sie toczy naciśniecie startera i strzał ze sprzęgła ratują i w ogóle nie dochodzi do zablokowania, zatrzymania, odwracania motocykla i jazdy z górki. po trzecie primo - rozumiem, że kolega jak "harcerz do stokrotki i w pokrzywy po pas...". A jak braknie kolegów albo wszyscy gentalmani co Ladies przodem puszczają? "Niechaj zawsze w grząskie i mokre miejsca Pan Nasz w Niebiesiech jako pierwszego prowadzi z rozrusznikeim sprzęta pod jeźdźcem wprawnym abym radości miał wiele a butów swych w bagnie zostawiać nie musiał..." po primo czwarte - lepsze znam sposoby na gibką i sprawną obręcz biodrową... i nie jest to hula -hop Doceniam dzidągi bez rozrusznika, akumulatora i całego elektrycznego osprzętu... za ich lekkość, zwinność i prostote budowy. Sam na xl350r i xr400 doświadczałem co kopniak znaczy z rozprężnikiem automatycznym i manualnym, wiem ile radości daje obudzenie piecyka jednym przemyślanym ruchem nogi... poezja. Ale... ten magiczny guziczek po prostu ułatwia życie. W pokłonie z szacunku dla błotno - terenowych, Twych i pozostałych Ladies osiagnięć zastygam a na ripostę czekam... Oddany Spławeniusz
18.05.2009, 20:26 | #2 |
...a nu jaho...kultura musi być...
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
..a więc jak pisałam wcześniej >>> nawet jak się ma rozrusznik ( a faktycznie ułatwia strasznie życie, fajny jest ogólnie ) to trzeba się nastawić, że będzie miał awarię ( mój ma już miesiąc prawie, co jest bardziej chyba wkurzające niż sam brak rozrusznika ) i wtedy przydaje się umiejętność kopania oraz znajomość sprzęta na tyle, aby kopniak zadziałał, ale nie zabolał ani nas , ani moto - więc trza ćwiczyć przy każdej okazji, takie jest moje zdanie z każdą próbą odpalenia idzie mi chyba coraz lepiej
morał z tego taki >>>> gdy się da, użyj kopa Jola, Ty to masz za.... jak Ci elektryka padnie, to wtedy nie ma wyjścia > pchanie na zawołanie
Ostatnio edytowane przez BABA : 18.05.2009 o 20:34 |
18.05.2009, 19:37 | #3 |
青年商會及台北縣警察局
Miasto: Poznań
Online: 2 dni 10 godz 12 min 22 s
|
no powstrzymałem się co by nie urazić lejdis.Bo to twarde sztuki są ale teraz dodam wiadomo ze jak zrobicie słodka minkę i rozłożycie łapki z bezsilności . to las rak s... i pomoc nadejdzie (nadjedzie)
ok nie zaśmiecam już tematu apelując o rozważny zakup z opcja elektryczny rozrusznik
07.06.2009, 23:09 | #4 |
Miasto: Warszawa
Online: 12 godz 42 min 27 s
|
olek motocykle je ma
|
08.06.2009, 13:47 | #5 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
petrosbike, tylko przypadkiem nie pytaj u Olków o "Elvisy" lub "Las Vegasy"
Najlepiej opisz je, bo niestety mam totalną sklerozę i nie pamiętam już jak się oficjalnie nazywały. (psssyt.. negocjuj.. )
14.02.2010, 13:10 | #6 |
|
Posypuję głowę popiołem..
i w ramach zadośćuczynienia wrzucam kolejny pomocny gadżecik w cyklu technologia rejli w służbie Lejdis - dokładnie 2T Lejdis Polecam wypasioną, buteleczkę na olej do 2T Acerbis'a. Podziałka co 25ml, dwa niezależne korki chroniace przed wyciekiem przy zgnieceniu, szeroki wlew, grubaśny plastik, przemiła (doprawdy!) cena, ergonomiczny kształt, objętość 250ml - bierzesz taką (lub dwie) - i nie musisz się martwić do zmroku Miałam taką starą, baaardzo wysłużoną (po 5 sezonach ciągłego odkręcania i zakręcania jeden z korków lekko zdechł..), była niezwykle praktyczna - jak znalazłam nową, to się ucieszyłam normalnie jak dziecko Ostatnio edytowane przez ucek : 19.02.2010 o 15:12 Powód: naruszenie regulaminu forum |
15.09.2010, 00:19 | #7 |
|
Nowy, praktyczny "helpfl staf" - nakładka na dłonie, chroniąca przed odciskami (bo że wytłumia wibracje, to nie uwierzę.. ). Wkłada sie to pod rękawiczki (wbrew pozorom nie przeszkadza wcale, a wcale )
Byłam dość sceptyczna, ale bardzo miło się zaskoczyłam dla hard endurowców jeżdżących wybitnie "hard", dla urodzonych killerów MX i dla Lejdisek chcących zachować gładkie i aksamitne dłonie bez pęcherzy i wulkanicznych kraterów
15.09.2010, 21:52 | #8 |
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
to już wiem, co robią z resztkami przy produkcji pianek windsurfingowych
|
|
|