![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Zachodnia odnoga TET od Olawy to jakiś kuwa żart. Sam chujowy asfalt. Na szczęście do Olawy, 30km jechałem półtorej godziny chyba z hakiem nawet.
Tymczasem pauza w Rogowie Sobóckim. W tygodniu polecam to miejsce. Piekarnia u Spychały. Beata pięknie mruczy. Na czarnym trzymamy sobie kontemplacyjne 65-70. Marcin umówmy się ze przejechałem jak Toni Bou. Hops i już jej nie było! ![]() Po ostatnich wiatrach niestety bardzo dużo tego rodzaju przeszkód. Trochę się boje co będzie jak dojadę w górki.
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 9 godz 9 min 36 s
|
![]()
Widzę Matjas wyważa otwarte drzwi.
No dobra, czekam na ciąg dalszy przygody
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Ja musiałem ominąć Wrocław i dojechać do MOJEGO tracka. Stwierdziłem ze zobaczę co to takiego ten ichni TET. Zdjęcie z polem - popatrzcie na to halo. To kilogramy babiego lata. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
Jak co roku doją wodę z Mietkowa… ![]() ![]() Pierwsze tankowanie w trasie. Wyszło 3.7… dużo jak na 200ccm ale ustawiona jest dość bogato żeby się nie przegrzewać. Tak czy siak 200km na baku realne to mnie cieszy. Lecim dalej. Minąłem Świdnicę.
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Ło Jezu Matias! Trialowka na swoim polu? Pewnie masz jaką wjeske na takie rajdy. Bo foto co ja widzę to jaka mastu.rbacja chyba jest. Może u celu coś?
Baw się dobrze rr
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 1 min 36 s
|
![]()
Matjas
czy z Tobą przypadkiem nie jedzie jakieś towarzyszące auto (jak w Discavery)? ? Gdzie masz jakikolwiek bagaż, ? (chociaż szczoteczka do zębów). A ogólnie to CI zazdroszczę że chociaż wyrwałeś CAŁE DWA DNI. UWAŻAJ NA SIEBIE ! ! koszulki leżą, dostaniesz jak przyjadę na kawę. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
U celu celu. Tu jest gdzie jeździć najpierw trza dojechać. Takie ćwiczenie.
Na miejscu była poręba na zboczu chelmca. Prawie po ciemku. Myśle ze by Ci sie rrolek spodobało ![]() To jeszcze pare pedalskich zdjec ![]() Stopex - plecak i tyle. Do mamuni jadę ![]()
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
A Idź Pan w hooy z takimi scieżkami
![]() Matjas,Dałbys znać ze dwa dni wczesniej to bym sie bujnął z Tobą bez noclegu. Fota pierwszej wody to za Jelczem rozlewiska Odry ? Zazdraszczam tej Bety Panie ...
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
Fajnie Mateo się tak na stojaka przewietrzyć. Jedziesz z koksem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Dzisiaj nie było specjalnie wiele czasu na robienie zdjec. Na miejscu pokręciłem się dobre 3,5h. Wypiłem kawę u dobrego kumpla i trza było wracać do domu.
Zaliczyłem niezła glebę a w innym miejscu dostałem patykiem w lampe co skutecznie wyrwało z mięsem mocowania czaszy i odbłyśnika. No i chuy. Po lampie. Trza kombinować nowe mocowania alebo kupić inna mocowana do lag. Tu Beta się nie popisała bo mocowanie jak w miejskim gowienku a sam plastik kruchy jak lód wiosna. Tymczasem na podsumowanie kilka zdjec z moich ulubionych okolic.
![]() |
#20 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 6 godz 47 min 59 s
|
![]()
Piękne tereny. Zazdroszczę. U nas co prawda tereny może i nawet ładniejsze ale nigdzie nie wolno wjechać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 20:33 |
Tankbag - czyli właściwie co? | koszi | Kwestie różne, ale podróżne. | 11 | 28.05.2013 10:20 |