![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
O 1.00 w nocy wrocilem.Jakies foty,statystyki i opinie o Lc8 wsadze jak tylko znajde troche czasu.Bylo super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 1 min 33 s
|
![]()
Fajna sprawa. Jest klimat, zwłaszcza, gdy nie ma ludzi w pobliżu.
W oczekiwaniu na Twoje zdjęcia pozwolę sobie wrzucić jedno znalezione w necie w ramach podgrzania atmosfery ![]() Classic Stonehenge Wiltshire.jpg Ps. Ostatnio miałem okazję zobaczyć rodzime kamienne kręgi w Węsiorach i przyznać trzeba, że też robią wrażenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
....OLEJ....
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Pniewy-Londyn
Motocykl: RD07a
Przebieg: 6006 km
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 17 godz 45 min 3 s
|
![]()
Tylko ze ciezko trafic zeby ludu nie bylo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Dlaczego pojechalem i co mnie sklnilo do tego szalenstwa nie bede opisywal.Bo i po co.Wspomne tylko ze od pomyslu do pakowania minelo 12 godz.Od pakowania do wyjazdu kolejne 4.Motocykl-KTM Lc8 990S.W sumie nie mialem wielkiego wyboru
![]() ![]() ![]() Nie wolno mi zapomniec o banditos3 i luzMaryji,ktorzy byli moimi dobrymi duchami i wiedzac,ze w razie czegos moglbym na nich liczyc,dodawala mi otuchy.Na szcsescie 990-tka szla jak burza. Caly wyjazd zajal mi 4 dni,z czego dwa siedzialem,a dwa jechalem.Zrobilem 2542km.Moto spalalo 5,5l/100km,no moze jeden odcnek miedzy tankowaniami spalil 6l.Na mojej trasie byly Niemcy,Holandia,Belgia,Francja,Anglia iWalia.Powrot byl przez Walie,Anglie,Francje,Belgie,Luxemburg i Niemcy.W trasie bardzo pozytywnie sprawdzil sie deflektor od Kuby-rewelka ![]() ![]() ![]() ![]() ps.foty sa i juz wkrotce je powklejam Ostatnio edytowane przez myku : 23.06.2010 o 23:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Środa Wlkp.
Motocykl: xr400r, cbr1100xx
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 18 godz 2 min 38 s
|
![]()
Ważne że się udało. Nastepom razom poponuje już na dłużej, tak żeby dać się zatruć alkoholem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Jak mus to mus
![]() ![]() nalezaloby jeszcze wspomniec o jednym i bardzo waznym minusie-swiatla w Lc8.Znowu mialem okazje i "przyjemnosc" dwie godziny po omacku jechac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ale jezeli juz narzekam,to musze byc fair i tez cos pochwalic.Chodzi o zawieszenie.Wszesniej jezdzilem na SPORT,a przynajmniej tak mi sie wydawalo,gdyz wszystko nie bylo ze soba spasowane.Jednak przed tym wyjazdem,wiedzac ze mam przed soba palowanie po autobanach i motorlejach,wzialem ksiazke w reke i zajalem sie zawieszeniem.Wybralem opcje COMFORT.I fakt,punkt po punkcie wszystko popodkrecalem i ustawilem,a jest tego troche.Wynik troche mnie zdziwil.Niby jechalem KTM-em,a zawieszenie sprawialo wrazenie jakbym jechal turystykiem.Mieciutko,zadnych hopow,skokow-jak po masle.Nie myslalem wczesniej,ze pare srubek "AZ" tak moze zmienic doznania podczas jazdy.Najwazniejsze jest dobrze wszystko ze soba zestroic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Myku, a jak byłeś przy Stonehenge, to nie zajrzałeś przypadkiem obok do katedry w Salisbury? To bliziutko, a zdecydowanie warto ją obejrzeć, kawał dobrej gotyckiej roboty
![]() ![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
Nie nie bylem tam.Ale i tak zrobilem kolo,zeby te kamyki zobaczyc.Cale moje adventure trwalo cztery dni,wiec nie bylo czasu na frykasy.Mysle,ze GB ma tyle ciekawych miejsc,ze napewno kiedys wybiore sie tam na urlop a nie na odwiedziny.
ps.google maps ma teraz ciekawa funkcje 3D.Na max zblizeniu mozna sobie Stonehenge obejrzec z kazdej perspektywy i w kazdym zblizeniu-polecam;myku... Ostatnio edytowane przez myku : 27.06.2010 o 00:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Środa Wlkp.
Motocykl: xr400r, cbr1100xx
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 18 godz 2 min 38 s
|
![]()
Myku ma ten adres, ale wrzućcie w google map postcode SN8 1. Tam jest jeszcze jeden krąg, moim zdaniem ciekawszy, no i można go dotknąć
![]() Ale to tylko jedno z tysięcy ciekawych miejsc w Królestwie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja: czerwiec/lipiec 2010 "Operacja Wołga" | DeVris | Umawianie i propozycje wyjazdów | 11 | 17.02.2011 17:48 |
Mazury i Warmia - czerwiec 2010 | Wegrzyn | Polska | 21 | 06.08.2010 18:25 |
Moje spojrzenie na Rumunię [czerwiec 2010] | Neno | Trochę dalej | 13 | 30.06.2010 16:09 |
Rosja/Karelia - w stronę Kolskiego, Czerwiec-Lipiec 2010. | newrom | Umawianie i propozycje wyjazdów | 11 | 05.02.2010 01:15 |