![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Miasto: WSCHOWA
Motocykl: TT600R,XT660Z
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 23 godz 48 min 55 s
|
![]()
Zgadza się.To ja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: gubin
Motocykl: RD04
Przebieg: 70000
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 51 min 5 s
|
![]()
No to jak, koło południa będziesz w moich okolicach? jak coś to dzwoń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Miasto: WSCHOWA
Motocykl: TT600R,XT660Z
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 23 godz 48 min 55 s
|
![]()
Numer mam.Odezwę się jak będe bliżej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Hej Zaczekaj,Norbi jadę w wasze tereny może spotkanie gdzieś w terenie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]()
Norbi w pracy na paliwo zarabia.
O której będziecie gdzieś na wysokości Bolesławca czy Złotoryi? Może mi się uda dołączyć.
![]() |
#16 |
|
![]()
Myślę że ok.16
Masz kontakt do Piotra z Bolesławca,biało -blau afra ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
No i koniec super przygody bawiliśmy się super,choć troszkę za krótko.
Chciałem podziękować; Zaczekaj i Kosmalowi za to że pojechali razem ze mną,że mnie nie zostawili w górach utopionego w błocie. Dwa dni taplaliśmy się w blotku,zdobywając kilka ładnych wzniesień (Pan leśniczy by ni pochwalił) w okolicach Jeleniej Góry ,przejechaliśmy naprawdę kawał dobrego górskiego offa. Z racji tego że po sowich mój aparat do fot się rozpęknął ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]()
Jako, że madam Zaczekaj również nie wzięła aparatu mimo, że się nie rozpęknął a Kosmal bunkrował cały czas w plecaku kamerkę
![]() Błotka były takie: Ogrom błota zdenerwował troszkę Tereskę Kosmala, że ta buntując się zaczęła gubić sprężynki od stopki. W akcie desperacji zaczęliśmy przeszukiwać skrzętnie otchłanie błota, bo jak tu Tereska bez sprężynki mogłaby jechać? A kto szuka ten znajdzie. I po chwili męczarni sprężynka z powrotem ląduje na stopce Nikt na mojego XTka nie zwracał uwagi to też zaczął się buntować konsekwentnie obijając mi najpierw lewą, a potem prawą stronę biodra i uda. żeby nie było, że tylko XTek lubi się kłaść na ziemię wspomnę, że Afra i Tereska też miewały chwilę słabości. Jednakże ich kierowcy zawsze tak szybko podnosili swe panie, że nie zdążyłam cyknąć zdjęcia ![]() Leśna błotnista dróżka dobiegła końca i wylądowaliśmy na polu. Pole było tak wielkie, że znalezienie jakiegokolwiek wyjazdu z niego zajęło nam godzinę. Niektóre próby wbicia się w las kończyły się nawracaniem motocykli. Dróżki choć i tak wąskie po prostu po kilkudziesięciu metrach zaczynały się kończyć a próba zjadu z takiej stromizny byłaby chyba aktem desperacji lub próby samobójczej. Po kilkukrotnym zaoraniu pola udało nam się w końcu znaleźć wyjazd. Jako, że godzina robiła się późna, zaopatrzyliśmy się w pierwszym lepszym sklepie w prowiant i udaliśmy się nad jeziorko Rozbiliśmy namioty i rozpaliliśmy ognicho. Noc miała być chłodna i generalnie taka była. Po kolacji, rozmowach, oglądaniu spadających meteorytów, wyszukiwaniem na niebie Małego Wozu oraz innych konstelacji, udaliśmy się spać ![]() Rano przywitał na całkiem przyjemny widoczek. ![]() Ogarneliśmy się i ruszyliśmy w drogę Która wcale nie była łatwiejsza niż wczoraj. Potem to już było tylko z górki, ponieważ powoli zaczęliśmy kierować się w stronę Złotoryi. Przejęłam pałeczkę i przeprowadziłam chłopaków przez dróżki w mojej okolicy. Coby ciekawiej było wpadłam na pomysł poskakania po hopkach. Niestety co za dużo to nie zdrowo i moje skakanie skończyło się stłuczeniem stawu skokowego ![]() Nadeszła pora rozstania i każdy pognał w swoją stronę. Generalnie zdjęć jest bardzo mało, bo nie było na to czasu. I nie ukazują one trudu tej eskapady ![]() No i dzięki chłopaki za wycieczkę. Mam nadzieję, że propozycja zboczenia z waszej trasy była tego warta ![]() Dodatkowe info: Dołączyłam do chłopaków w Lwówku Śląskim a potem już na azymut kierowaliśmy się na Jelenią Górę. Dnia następnego kierunek z Jeleniej Góry na Złotoryję. https://plus.google.com/photos/10338...38363760977873
![]() |
#20 |
|
![]()
Madam Zaczekaj,a niech mnie,no pięknie oddałaś klimat naszego wyjazdu,nie wiem kiedy i jak zdążyłaś napstrykać tyle ładnych fotek.
Generalnie ja z Kosmalem offa zaczeliśmy już w Olszynie,jadąc maksymalnie blisko zachodniej granicy,kierując się na kreskę na Łęknicę ,Przewóz,Węgliniec potem na Lwówek Śląski gdzie się spotkaliśmy z wyżej wymienioną madam ![]() Żegnając Lwówek pożegnaliśmy się z równinami i zaczeliśmy jeżdzić po górkach w okolicach Jeleniej Góry,gdzie nagle i gwałtownie zaskoczył nas wieczór,ta woda którą uwieczniła Zaczekaj to Jezioro Pilchowickie przy którym to toczyliśmy polaków nocne rozmowy ![]() ![]() ![]() No a klimat dnia następnego pokazała Zaczekaj na fotkach. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Na południe! Tam muszą być słonie! czyli Namibia 4x4 | jagna | Trochę dalej | 56 | 29.03.2016 15:11 |
Ale Sajgon... Ho Chi Min trail z północy na południe [Wietnam, 2013] | Hanka | Trochę dalej | 44 | 25.04.2013 15:12 |
richtung FSHUT! - południe -> północ | matjas | Umawianie i propozycje wyjazdów | 35 | 21.06.2012 22:53 |
Serbia - od BG Dunajem na południe na pohybel! | PARYS | Trochę dalej | 6 | 12.06.2009 11:00 |