|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.01.2013, 11:37 | #11 |
wondering soul
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
Cześć Neno,
nie dane mi było wczoraj uścisnąć Ci dłoni i pogratulować, choć przez chwilkę stałam bliziusieńko Ciebie... Zrobiłeś piękną rzecz. Przygotowaleś się do wyprawy. Ba najpierw ją wymyśliłeś, a potem zrobiłeś wszystko żeby wyszła jak najlepiej. Spełniłes swoje marzenie. Poznałeś ciekawych ludzi i miejsca. Na pewno tym wyjazdem wzbogaciłeś mocno "swojego ducha". To jest niesamowite. I powienienś być z siebie dumny, a nie takie "dyrdymały" wypisywać. Wczoraj zaraziłeś niejedną osobę pomysłem, odwagą, pokazaniem, że się da i tą pozytywną energią, o której wspomniał Gawień. To mało? To bardzo, bardzo dużo. Zdjęcia robisz fantastyczne. Widzisz w otaczającym swiecie ciekawe elemnty, których niejedna osoba by nie zauważyła. Nie koloryzujesz i nie robisz z siebie herosa. tylko mówisz jak Ci było i jak to przeżyłeś. Dla mnie to bardzo cenna i rzadka umiejetność. A gadanie i medialność - przychodzą z czasem. Tylko nieliczni mają to "od urodzenia". Z reguły trzeba zrobić ileś tam pokazów, mów żeby się "wyluzować" i przyzwyczaić. Nie wymagaj od siebie zbyt wiele. Ale też nie wycofuj się. Tylko głowa do góry i do przodu. Masz co opowiadać i nieocenioną naturalność. Reszta to detale. Dziękuję za miły wieczór. I gratuluję wyprawy Pozdrawiam
10.01.2013, 13:30 | #12 |
Wszystko się zgadza co napisaliście , głównie to :
ale nie ukrywam , że się sobą (poważnie) rozczarowałem bo będąc tam, przeżywając tyle przygód itp. itd. można było zrobić z tego ciekawsze slajdowisko. Nie poddam się, bo to nie leży w mojej naturze. Po prostu na kolejne postaram się lepiej przygotować. Jeszcze raz ukłony i podziękowania Wam za przybycie. Nie liczyłem na taką frekwencję bo wiem ile szumu narobiliśmy z Markiem, ile narobiłem go później sam, wiem ile złych emocji wzbudzał wyjazd bo każdy bał się otworzyć lodówkę ... Próbowałem znaleźć złoty środek pomiędzy promocją wyprawy (czyt. Sponsorów) a tym czymś za co lubicie podróże. Krótko i zwięźle : obiecuję poprawę co do slajdowiska jak ktoś pisał szczerze (ufam, że wszyscy :P)to może się skusi na kolejne i będzie mógł obiektywnie porównać za kilka miesięcy czy poszedłem w dobrym kierunku. P.S. Muszę się w końcu wybrać na jakiś zlot afrykański i po obcować z Wami dłużej bo ( tu znów przepraszam... ) mam cholernie słabą pamięć do imion, twarzy - więc jeśli gdzieś, kiedyś kogoś nie rozpoznam, to nie do cholery dlatego, że zadzieram nosa, że mam się za kogoś bo byłem w Afryce, naprawdę, jest jak napisałem - najnormalniej w świecie nie pamiętam ;(
10.01.2013, 13:31 | #13 |
Miasto: Warszawa
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 22 godz 21 min 52 s
|
Zgadzam się z Olą!
A co do samego slajdowiska to pokaz był super!!! Bardzo dobrze, że inny niż zwykle. Podobało mi się właśnie dlatego, że prowadziłeś to bez pośpiechu! Dla mnie to był bardzo miły wieczór! Dziękuję! |
10.01.2013, 13:38 | #14 |
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
Jak już będziesz miał dosyć reflektorów to mozesz mnie odwiedzić. Możemy pomilczeć o pomarańczowym piasku i ciekawskich oczach dzieci. Zapraszam.
10.01.2013, 14:46 | #15 |
Aż mi ciary przeszły po plecach!
I to jest właśnie klimat, prawie cała Afryka w jednym zdaniu! Bardzo chętnie drogi Lupusie, bardzo chętnie !!! P.S. A wracając do pokazu to... nie pamiętam ale chyba nawet zapomniałem się przedstawić ... Życie...
10.01.2013, 14:51 | #16 |
Narobiliście smaków na Afrykę.
Może Lupus i Neno zrobicie łączone slajdowisko gdzieś na południu? |
|
10.01.2013, 22:29 | #17 |
Miasto: Białystok i Akalicy
Motocykl: R1200GS ;)
Online: 1 tydzień 23 godz 50 min 0
|
Już się nie mogę doczekać slajdowiska w Czarnej, do zobaczenia .
|
13.01.2013, 09:20 | #18 |
Ciśnienie rośnie ;)
Miasto: Opole
Motocykl: RD07a była... :(
Przebieg: 58000
Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 1 min 4 s
|
Jak ma być na południu to na zachodzie tez napewno zostaniesz ciepło przyjęty.
28.01.2013, 14:30 | #19 |
02.02.2013r. Czarna Białostocka, godz. 17.00
Zapraszam: - ja na zdjęcia i mam nadzieje, że w końcu jakieś opowieści... - DK na kawę, herbatę i jakieś symboliczne ciasteczko w przerwie
https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu Ostatnio edytowane przez Neno : 29.01.2013 o 15:29 |
|
29.01.2013, 23:57 | #20 |
Miasto: Głogów Małopolski
Motocykl: RD07a
Przebieg: up
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 2 godz 51 min 21 s
|
Neno, wczoraj w Rzeszowie było ciekawe spotkanie po wyprawie do Magadanu. Może znalazłbyś czas na osobiste przekazanie wrażeń z Twoich wypraw ? Na forum czytałem z zapartym tchem, ale spotkanie osobiste może być szczególne. Zapraszam na południe, w organizacji chętnie pomogę. Do Czarnej mam trochę daleko, a poza tym są już chętni na spotkanie z Tobą => http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14076&page=9
|
|
|