![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Ale dużo zdjęć !
![]() ![]()
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]()
Podejrzewam ze GoPro w trybie foto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Jakie tam GoPro. HenryPro
![]() Większość zdjęć jest autorstwa Henrego. Henry opanował do perfekcji strzały za plecy w czasie jazdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
No nigdy nie ma czasu na zdjęcia, chyba że Ktoś się wypierdoli wtedy Loza Szyderczów krzyczy.." Leż! Leż! Będzie focia!! Nie podnos Go! Niech leży, dawajcie zdjęcia!!"..
![]() Kiedyś hasło wyjazdu.." Dobrze, że się Robek wypierdolil bo nie było się kiedy wysr..ć!" ![]()
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
Dzięki Emek za relację, spotkanie i frykasy, które nam zostawiliście przy ognisku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Udało wam się zrobić tego tracka na Rumunię?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
W czwartek, po wesołym wieczorze, i nocy, na połoninach z rana polecieliśmy asfaltami do Sapanty, gdzie ekipa nam się podzieliła i po powrocie na UA we dwóch pojechaliśmy trackiem ściągniętym z netu, którym, jak wynikało z opisu, koleżka 10 lat temu afrą przejechał na luzie. PEwnie nie o tej porze roku, ale co tam, była przygoda:
![]() Śniegu było jeszcze tyle, że przejazd nastu km zajął nam prawie cały piątek i jazdę trackiem skończyliśmy po zjeździe z Howerli - w Jasinie byliśmy koło 20ej, gdzie uderzyliśmy już na "asfalty" i dzida w stronę granicy - obiecałem rodzince, że sobotni obiad zjemy razem i udało się - o 14ej byłem w pod Wwą. We wrześniu planuję ponowny atak. PS. Dobrze, że w mini tourbazie (4-5 chatek i wiatek zbitych z desek) byli turyści...bo opcji powrotu nie było i już mieliśmy afrę rozkręcać i po trochę znosić na dół ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
No to mieliście wesoło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
Ba
![]() Było jeszcze weselej - w czasie walki w zaspach, przyszła mega burza, a ja odkryłem, że zgubiłem saszetkę z paszportem i całą resztą papierów...Godzinny "spacer" na wkurwie, pod górę, w ulewie, w śniegu po kolana, w butach ważących po dobre 10 kg, wilki, etc, bezcenny. Na szczęście saszetka znaleziona i myślę, że to, jak i ogarnięte w czasie mojej nieobecności przez maxa ognisko i szaszłyki, dały ekstra siłę do dalszej walki, bo osłona silnika w afrze fajna jest, ale słabo się nadaje do przebijania przez metrowe zaspy. Na takie warunki albo moto max 150 kg, albo duży giees i płozy pod cylindry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TET Poland majówka 2018 | TomekN | Polska | 22 | 28.12.2019 13:08 |
Libuchora | henry | Umawianie i propozycje wyjazdów | 8 | 29.09.2012 22:55 |