![]() |
#201 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 23 godz 14 min 40 s
|
![]()
Oj to żart był
![]() Nie wiedziałam, żeś takiego posiadał. Napisz więc Panie cuś więcej, żebym i ja wiedzę posiadała! Bo przydać się może... ![]() Ps. Poza tym nie podskakuj bo kto Ci moto będzie podnosił na Podlaskim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Spoko, przeca się nie obraziłem.
![]() Co do XFa, to dużo nim nie polatałem, bo za mały był zdecydowanie. ![]() Ale: - całkiem zrywny (na gumę nieźle stawia ![]() - jak off to lekki (kółko 19 z przodu i małe skoki zawiasu - 170mm), - przy afryce to cudzuki jest leciutkie (ok. 180kg zalany) i jedną ręką go przestawiałem, ale dla kobiety to najlżejszy nie jest, - spalanie miał całkiem sensowne (coś koło 5l), - szybka raczej symboliczna (nawet MGG jest nie wiele wyższa), - lampa świeci słabo: Igen, bez soczewki (nawet po umyciu i założeniu dobrej żarówki), - kanapa wygodna i ogólnie moto dość przemyślane. - mało popularny, więc mało gratów do niego można znaleźć, części też nie zawsze są, mimo, że silnik jest wspólny z DRkami, (świece dwie i dość drogie jak za zwykłe świeczki, ok. 30zeta/szt) - fabryczne "gmole" są z...plastiku ![]() To singiel i trochę masuje, do tego mój miał jakiś problem ze sobą i potrafił się w sobie zamknąć pod światłami i tak trwał przez kilka-kilkanaście minut, po czym mu przechodziło i już było ok. Ten problem udało się rozwiązać dość szybko, ale potem coś mu się nie podobało przy porannych odpałach i czasem musiałem jechać puszką do roboty. Jak wracałem to odpalał z pierwszego strzała. ![]() Poprzednik na tym moto zjeździł całą EU i sobie chwalił zabawkę. Tak wyglądał mój u poprzednika: http://www.bikepics.com/members/magnes/97freewind650/ Tu jest trochę opisu i danych tech: http://www.republika.pl/chudzikj/XF650.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Ucuś...for you
' W "Lennonkach" Lennona... Do uszka Van Gogha.. Dołączyc już pora... legendę Dominatora... Dominiś najlepszy... Dominis kochany... Wzdychają do niego.. Dziewczynki i damy... uff..kończę te rymy częstochowskie ( z całym szacunkiem dla Częstocowy) i zabieram sie do roboty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 23 godz 14 min 40 s
|
![]()
Majki -jesteś wielki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: Suzuki XF 650
![]() Online: 11 godz 10 min 25 s
|
![]()
Się do tych dzięków dla Majkiego dołączam
![]() Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę zdobywać własne doświadczenia z moją panienką ![]() W końcu jakoś zasnęłam, Fredzia mieszka chwilowo w cieplutkim garażu u mojego kumpla. Samotna tam nie jest, towarzystwa dotrzymuje jej bardzo szarmancki (i przystojny) Trampuś ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
|
![]()
Akurat części do niego to nie problem, naprawdę sporo tego. Problemem jest upolowanie takiego motocykla, bo bardzo łatwo go przerobić na strego GS-a, ta sama rama, silnik, wydech. W zasadzie wystarczy wymienic przednie zawieszenie.
![]() |
#210 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: gdzie?
Motocykl: ?? tak, to niewykluczone ale dokładnie to nie pamiętam
Przebieg: tak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 6 godz 1 min 21 s
|
![]() Cytat:
Rzeczywiście, prawie jak GS. Nie bardzo tylko kojarzę który....
#8 W podpisach nie warto pisać byle czego. Tylko same mądrości. #5 A jak się komu nudzi to niech sobie coś w Świątyni poczyta. |
|
![]() |
![]() |