|
17.03.2020, 20:24 | #1 |
Pewnie mocno się zdziwisz ze na motocyklu wieje
Po przesiadce z cegły na ncka po ponad roku wciąż się z tym borykam. M
17.03.2020, 20:40 | #2 |
Nabądźta deflektor. Będzieta zadowolone.
|
|
17.03.2020, 20:44 | #3 |
Gość
Online: 0
|
|
17.03.2020, 20:47 | #4 |
Wontpie
17.03.2020, 20:50 | #5 |
Gość
|
|
17.03.2020, 20:53 | #6 |
Tu podobna szyba jak w nc. Do spółki z kanapą to dwie nckowe furie.
Albo telepie łbem albo szumi... najlepiej jest bez szyby. U mnie zadziałała dopiero wyższa szyba plus deflektor. M
17.03.2020, 21:20 | #7 |
Gość
|
U mnie w eNCeku też Honda touring screen i Darkojak i było cichutko. Stąd napisałem, że warto spróbować.
|
17.03.2020, 21:32 | #8 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 7 godz 21 min 23 s
|
Ja już nim przejechałem 500 km i tregadii nie było mimo mocno niesprzyjających warunków. Deflektor mam z GSA pewnie spasuje, ale na początek chciałbym podnieść szybę, bo jest w najniższym położeniu. Szkoda że się nie zgodizłemna to w serwisie, bo chcieli, a ja bym miał darmową naukę.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
17.03.2020, 21:44 | #9 |
Miałem 4. Geesowy turatechowy najgorszy. Loster najlepszy. Ale to na GSA, a każdy motór i każdy kierownik inny. No i jeszcze jaki kask do tego, bo też robi różnicę.
Ostatnio edytowane przez DwaMariany : 18.03.2020 o 17:36 |
|
18.03.2020, 20:22 | #10 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 7 godz 21 min 23 s
|
Podniosłem tą szybę, na początku wydawało mi się że jest gorzej i być może tak jest. Teraz muszę ją opuścić w dół aby się przekonać. Zasadniczo jedzie się motocyklem dobrze na naszych drogach sam z siebie trzyma prędkość do 100 km/h. Na złych odcinkach dróg, na przykład Annopol Opole Lubelskie, prowadzi się źle, nie chodzi o utrzymywanie kierunku jazdy, tylko o podskakiwanie trochę jak piłka. Może regulacja zawieszenia coś da, ale raczej jestem złej myśli. W Kazimierzu Dolnym pojawił się dodatkowy efekt uboczny podniesionej szyby, podczas pełnego skrętu szyba opiera się na handbarach. Jazda bez nawigacji w moim wykonaniu przypominała(dotyczy drogi powrotnej) ruchy konika szachowego. Najpierw pojechałem na Lipsk, bo chciałem zobaczyć ale się nie udało bo wyskoczyła mi droga na Sandomierz ale odbiłem na Ostrowiec Św. , przez chwilę chciałem skręcić na Ćmielów, tylko nie mogłem sobie zwizualizować mapy w głowie. W Ostrowcu wymyśliłem jazdę na Nową Słupię później Łagów i od Szydłowa już było dobrze tylko zaczęło być chłodno.
Jazda z plecakiem to już nie dla mnie, no i dupa trochę zabolała. Efekt epidemii widać na drogach i w miastach, pusto i brak ludzi. Jedynie ciężarówek jest sporo
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|