![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 21 min 59 s
|
![]() Cytat:
Czy mozna jakis dokłądniejszy namiar na te "elvisy" dostac - mocno mi sie podobają.
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 12 godz 42 min 27 s
|
![]()
olek motocykle je ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
petrosbike, tylko przypadkiem nie pytaj u Olków o "Elvisy" lub "Las Vegasy"
![]() Najlepiej opisz je, bo niestety mam totalną sklerozę i nie pamiętam już jak się oficjalnie nazywały. (psssyt.. negocjuj.. ![]()
![]() |
#24 |
|
![]()
Posypuję głowę popiołem..
![]() i w ramach zadośćuczynienia wrzucam kolejny pomocny gadżecik w cyklu technologia rejli w służbie Lejdis - dokładnie 2T Lejdis ![]() Polecam wypasioną, buteleczkę na olej do 2T Acerbis'a. Podziałka co 25ml, dwa niezależne korki chroniace przed wyciekiem przy zgnieceniu, szeroki wlew, grubaśny plastik, przemiła (doprawdy!) cena, ergonomiczny kształt, objętość 250ml - bierzesz taką (lub dwie) - i nie musisz się martwić do zmroku ![]() Miałam taką starą, baaardzo wysłużoną (po 5 sezonach ciągłego odkręcania i zakręcania jeden z korków lekko zdechł..), była niezwykle praktyczna - jak znalazłam nową, to się ucieszyłam normalnie jak dziecko ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ucek : 19.02.2010 o 15:12 Powód: naruszenie regulaminu forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Nowy, praktyczny "helpfl staf"
![]() ![]() ![]() Byłam dość sceptyczna, ale bardzo miło się zaskoczyłam ![]() dla hard endurowców jeżdżących wybitnie "hard", dla urodzonych killerów MX i dla Lejdisek chcących zachować gładkie i aksamitne dłonie bez pęcherzy i wulkanicznych kraterów ![]()
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
to już wiem, co robią z resztkami przy produkcji pianek windsurfingowych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
moja Afryka czyli "Wagadugu 2012" by remi | remi | Trochę dalej | 27 | 28.08.2013 20:16 |