|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Ja tam akurat nie widzę w tym nic pięknego.. Nikt tu chyba nie chce zawodów na najbardziej wymyślne epitety.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Warszawa / Ankara
Motocykl: SD 04
Przebieg: 17000 +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 7 godz 29 min 40 s
|
![]()
3. Po trzecie primo nie wiedziałem, że do Norwegii nie można wwozić spirytusu i gdybym to wiedział to nigdy bym tego nie uczynił i przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem tak nagannego postępku bo skończyć się on może karą grzywny lub długoletniego więzienia.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]() Cytat:
A tak swoją drogą, trza na wiadomości pilnie patrzeć, kiedy to ruchawki jakowe na północy powstaną ![]() edit: Ps. Prośba do Grzesia: zmień avatar, bo ten aktualny ma zły wpływ na morale narodu ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Zoltan : 06.07.2009 o 12:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Piast Kołodziej
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Toruń
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 17 godz 44 min 37 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Myślę, że prędko bym się o tym spirytusie nie dowiedział. Jest to istotna informacja. Ale tak czy siak niech ten temat wsławi się głównie jakością opowieści zwiedzania północy Jewropy.
![]() |
#6 |
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
No to dupa...
![]() |
#7 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
No to ja się dopiszę jeśli Lewar pomimo mocy swojej i Elwoodzie wciąż jeszcze krzepy wielkiej, odpadł od klawiatury po przeczytaniu paru wierszy upomnienia...
Spirytus mianowicie przemycany był w termosach co to sobie je Lewar zacny raczył był przytwierdzić do kufrów na święconą wodę, jak jechał do niewiernych arabów gwałcić, rabować i nawracać onych oczywiście. Nie dodadał że alkoholu więcej było na tej wyprawie jak herbaty, bo ona skończyła się po 6 dnich, napitów zaś wystarczyło do końca... Od siebie dodam że równie ważnym jak płyny rozgrzewające były gejo-mufki co to je sobie sprawiłem u Dzika. Dodam że nie mam z nim spóły, a i o procentach od sprzedaży nic nie wiem. Wiem za to że zajebisty to patent na chłody i deszcz, choć nie wyglądają rejli... Ten jednak kto przekroczy 4 krzyzyk na karku, doceni ciepełko i jazdę w letnich, crosowych rękawiczkach przy 9 stopniach w deszczu. Elwood - spuśliśmy trochę z tonu i faktycznie pojechaliśmy w teren co to mocno jest ekspolatowany przez czarnych rycerzy na chromowanych, świecących (bez wzglkędu na pogodę) rumakach, ale nie żałujemy. Widoki zmieniaja się co 20 minut, a moze częściej. Banan bez przerwy na gębie. Obiecuję sobie że tam wrócę. I to pewnie nie raz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Łysol...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Kozienice
Motocykl: Mocny w wesołym kolorze :)
Przebieg: Duży...
![]() Online: 3 dni 12 godz 15 min 8 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Piszę otwartym tekstem:
Lewar, nie wymiękaj. Tytuł topicu mnie zachęcił, a sirytus nie zniechęcił ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
od razu widać, że kol. Dubel imć Lewara Wielkiego nie zna oraz Jego poziomu dowcipu kompletnie nie wyczuwa...a szkoda, szkoda
![]() serdeczne pzdr dla całej czwórki z norweskich fotek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 20:21 |