|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
12.05.2024, 23:29 | #341 |
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 3 godz 39 min 10 s
|
Dla właściciela 4 chcieliśmy dać nagrodę za piękny wygląd ale dostał minusa za polerowaną płytę
|
12.05.2024, 23:38 | #342 |
Ramirez te za bardzo dokładne każdą rysę widać, a ta stercząca linka zapaśna w pytę.
12.05.2024, 23:47 | #343 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 11 godz 31 min 26 s
|
Wojtku
pamiętaj o zdjęciu synów. I DZIĘKUJEMY |
13.05.2024, 00:14 | #344 |
Miasto: RLU
Motocykl: RD04
Przebieg: niski;)
Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 22 godz 31 min 28 s
|
Wg Plaka i Wasila moja najładniejsza, wg ciebie jestem w pierwszej trójce, znaczy, że wygrałem ale pytanie co wygrałem? Plaku i Wasil nie umieli odpowiedzieć
|
13.05.2024, 00:33 | #345 |
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
Online: 4 miesiące 1 dzień 13 godz 54 min 31 s
|
Dzięki i do zobaczenia
|
13.05.2024, 00:36 | #346 |
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 3 godz 39 min 10 s
|
Gdy opadnie kurz
Mamy to! Spotkanie przechodzi już do historii Frekwencja przerosła wstępne założenia! Osiągnęliśmy ok 40 Afryki na placu w sobotę rano. Myślę że wszystkich było te 50 jednak część uczestników była tylko na jeden dzień czy to piątek-sobota czy to sobota-niedziela. Jedni odjeżdżali a na ich miejsce przyjeżdżali inni. Klimat. Spotkanie przebiegało w niezwykle spokojniej atmosferze. Nie było żadnych incydentów. Nikt nie kopał dziur nie pałował do odciny w nocy nie zachowywał się niestosownie względem innych uczestników. Pomimo tego że duża część osiągnęła stan ALDENTE podczas piątkowej integracji. Najwyraźniej spotkali się ludzie ulepieni z tej samej gliny Większość zajęła się rozmowa na różne tematy przy ognisku do późnych godzin nocnych tudzież wczesnych porannych. Ja tylko rzuciłem pomysł a wy sprawiliście że stał się on faktem dokonanym. Dodam że w piątek większość podczas dojazdu została przemoczona przez deszcz i następnie zmrożona bardzo niska temperatura w nocy Mimo to nikt nie odpuścił a pesele już nie małe Dziękuję wszystkim za przybycie Dziękuję wszystkim który z własnej nieprzymuszonej woli pomogli w organizacji spotkania. Szczególnie kłaniam się w stronę Agi która ogarniała porządek pod względem finansowym ATomkowi za podjęcie rękawicy i prezentacje swojej relacji w sobotni wieczór Stopie za organizację koszulek Koledze który wysłał sosy Oraz Markowi, Frogowi i Zybiemu za pomoc na trasie Oczywiście ukłony lecą też w stronę pań z restauracji Biebrzanka u których gościliśmy i mogliśmy się delektować smacznymi posiłkami Jak widać zrobiliśmy to wspólnymi siłami |
13.05.2024, 06:55 | #347 |
Administrator
|
Żadne słowa nie będą wystarczające by mogły oddać to co się wydarzyło.
Wojtku dla ciebie pierwsze podziękowania za pomysł i organizację. A dla wszystkich że przyjechaliście. Od wielu lat nie jeździłem na zloty Afrykańskie mimo że od początku istnienia bywałem na wszystkich. Coś zaczęło zanikać, coś zmieniać , coś .......ale ten zlot XRV cofnął czas o te 15-20 lat , ten wszystko zmienił i pokazał że może być jak dawniej ...... Wojtek trafnie to określił że wpadli ludzie z tej samej gliny , wiadomo o co chodzi. Jeśli jest szansa na powtórki w takim wykonaniu już się zapisuję. W liczbach to wiekowo wszystkie sprzęty miały ok 1500 lat i razem jakieś 7 mln km, wieku uczestników nie liczę bo jest tylko właściwy on się zatrzymał w momencie zakupu Afryki. Dla tych co jechali za mną podaję dwie liczby zużycia płynów które mi wyszły 4.2/100 i 1/100
13.05.2024, 08:50 | #348 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 18 godz 59 min 23 s
|
A tu moje zdjęcia, jest zdjęcie każdej uczestniczki z rana w sobotę.
https://photos.app.goo.gl/VxKUizpEEmpwdHP49 |
13.05.2024, 09:22 | #349 |
Kurtka Hondy robi robotę. Super foty. Zabawna sytuacja. Kilku Oldboyow gapi się w prospekty RD04...i mam wrażenie że mogliby tak zatrzymać czasoprzestrzeń w tym błogostanie. Jeżeli została koszulka Xl czy L to poproszę. Otwieracz również pomysłowy. Przyjadę zdecydowanie za rok. Od pewnego czasu wirując w kotle codziennego biegu doceniam każda chwilę i dostaje kilka cukierków od losu. Bardzo się cieszę że mogłem być z Wami. W parku maszyn być może obraziliśmy kilka Afryk z Gończym i Świrkiem ... nie mialem zlych zamiarów. Impreza nadzwyczaj kulturalna i relaksująca. Biebrza uspokaja. Miejsce bardzo dobre. Organizacja bez zastrzeżeń. Jeżdżę kolejną Rd03 z małymi przerwami od 2007 roku i dalej czuje ogromną frajdę z każdego kilometra. Obiecałem komuś przedni błotniki. Poprosze o PW. Nie patrzmy na pesel. Uważam że Afryki dojrzewają dostojnie tak samo jak ich właściciele. Świrek zjadłem kilka cukierków ale nie wszystkie. P.S. Jacka Irysy z makiem były trochę lepsze...Dzieki za trasę dojazdową i powrotną.
13.05.2024, 10:08 | #350 |
Michał
|
Organizacja pierwsza klasa, dzięki wszystkim za uczestnictwo. Fajnie było rozbić namiot choć na jedną noc.
No i..do zobaczenia we wrześniu w BB |
|
|