![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
Zależy kto czego oczekuje.
Jest jeden Camping, taki trochę PRL tracą ale super lokalizacja. W Parku narodowym Kamenjak https://www.booking.com/hotel/hr/hol...=total;ucfs=1& Później drugi w Medulinie https://www.arenacampsites.com/en/ca...-arena-medulin W parku Kamenjak jest o tyle fajnie że to rozłożysty teren i pełno zatoczek. Każdy znajdzie miejsce dla siebie i bez ludzi. Są też tarasy wapienne z których można skakać 10m do wody. No i wracając z Istrii zawsze mam 20l oliwy z oliwek. Tak czy inaczej obojętnie czy północ czy południe to zawsze jest fajnie. Ostatnio edytowane przez Bulwiak : 05.07.2024 o 19:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
A jak pies znosi upał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
Znosi
![]() Albo pływa w morzu i siedzi w cieniu pod drzewami albo pływa w basenie. Nie jest tylko zabierany do miasta bo tam betony nagrzane i tam ciężko. Sam chodzi kiedy chce do wody. Miska z wodą najważniejsza i baniak ze słodką do przemycia pyska. Jak z dzieckiem ![]() Ostatnio edytowane przez Bulwiak : 05.07.2024 o 19:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Byłem w Chorwacji kilkanaście, może dwadzieścia razy. Polecam wyspy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Bez przesady, po klasyfikacji nic się w szkołach nie dzieje, można się zabierać. Bywało, że i w połowie września wracaliśmy i jakoś nikt dzieciakom głowy nie urwał.
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Reguły
Motocykl: Husqvarna FE 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 12 min 55 s
|
![]()
Z doświadczenia napisze że nauczyciele przychylniej patrzą jak dziecko się zabierze przed końcem roku niż wrzuci do klasy w połowie września lub później.
Testowałem kilkukrotnie. PZDR Qter Wysłane z mojego RMX3241 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#7 | ||
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
No to bieda
![]()
![]() |
#9 |
Autobanned.
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Jorge..nie wiem w jakim wieku masz dzieci, my z małą córką kilka razy byliśmy na Rabie, miejscowość Lopar... Piaszczysta plaża, płytko ciepło, można popłynąć na kameralna plażę/ zatokę, żarcie przy plaży prowadzone przez całą rodzinę pyszne.
Spaliśmy w busie na dzikusa więc z kampingami nie pomogę, coś znajdziesz. Powodzenia!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[Nie AT] Rumunia z dziećmi - propozycje | jamarjan | Przygotowania do wyjazdów | 7 | 26.07.2018 14:48 |
Rodzinne Enduro - czyli jak z dziećmi latać z duchem ęduro | wojtekk | Kwestie różne, ale podróżne. | 11 | 31.12.2017 18:22 |
Dla chcących podróżować z dziećmi | ramires | Wszystko dla Afryki | 80 | 01.07.2010 23:37 |