![]() |
#31 | ||
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 6 s
|
![]() Cytat:
Jeździć w ciuchach BMW na zjeżdżalni po lodzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() @Myku, Tarcu w czerwcu. Szykuj urlop Ostatnio edytowane przez 7Greg : 27.12.2009 o 13:23 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Jakieś tam czasami odbieram , ale nie mogę na nie w wiekszości odpowiedzeć , dlatego preferuje na mejla : africa_twin@onet.eu
Dla mnie termin maj i czerwiec odpada , jedziemy do Albanii i na Erzberg . Rumunia najbardziej mi odpowiada w ostatnim tygodniu sierpnia lub pierwszym września , jest jeszcze w miarę ciepło powyżej
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez Adagiio : 29.12.2009 o 12:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Co prawda dopiero się pojawiłam na forum, ale marzenia motocyklowe mam juz gotowe od dawna, a jakże
![]() ![]() najpierw 1. Nowa Zelandia, 2. Islandia 3. wszystkie Ameryki wzdłuż, od Alaski przez Meksyk do Patagonii (Antarktydę na moto sobie daruję) a potem...hmmm,... piszcie o swoich, bo może mam marzenia o których jeszcze nie wiem hihihi |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: UK prawie pakistan :-)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 7 godz 47 min 23 s
|
![]()
w sumie moze nieortodoksyjnie odpowiem
dla mnie realizacja pasji jaka jest motocykl nie jest marzeniem - to jest moje zycie i wszystko pod to od jakiegos czasu ustawiam, marzeniem jest zeby to wszystko dało sie jakoś stabilnie finansowo ogarnąć a podróże of korz - tam gdzie ciepło i nie konkretne kraje ale raczej miejsca tak troche z młodości egzotycznie brzmiace Tibuktu, BidonV, Samarkanda, Utah (ja zniosa wizy do juesej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Chciałbym zobaczyć Ganges.
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Moim marzeniem, które ma szansę się spełnić w ciągu kilku najbliższych lat, jest wyjazd na wschód: stany, stany..
Nie powiem, że sam to wymyśliłem ![]() A z kim? Generalnie z kimś kto się nie spieszy - motocyklem lubię jeździć w stylu emeryckim, pośpiech mam na codzień w pracy.
![]() |
#39 |
Common Rejli
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Widziałem kiedyś program o amerykańskich, dziestoletnich podróżnikach. Siedzieli w łodce i z iście jankeskim poczuciem humory licytowali kto napije się szklanki wody z rzeki za 5$. Mieli przy tym mase śmiechu. Za chwilę przepływali obok dryfującej zdechłej krowy, a potem mijali sinego niemowlaka unoszącego się na powierzchni plecami do góry.
To musi robić wrażenie.
![]() |
#40 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Ten pan pił gangesówkę bez 5 $, nawet bez 1 $. Nie robiło to na nim żadnego wrażenia. Jak i na wielu, wielu innych. Dla nas to niewyobrażalne, dla nich chleb powszedni.
IND55dd.jpg Ganges pod koniec swojej wędrówki do morza jest "taki sobie" - brudny i leniwy. Za to u źródeł, powyżej Haridwar, naprawdę robi wrażenie. Niestety u samych źródeł, tam skąd wypływa spod lodowca, nie byłam. Ponieważ cały region Himachal Pradesh wyglądał na bardzo ciekawy, tajemniczy i wciągający (w tamtejszych Himalajach można odwiedzić 4 święte miejsca hinduizmu), więc pewnie trzeba będzie tam kiedyś wrócić... ![]() Pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
..podróż do Afganistanu | yeuop | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 30.09.2013 13:31 |
Podróż - trochę off - narty | Marcin z Zakopanego | Kwestie różne, ale podróżne. | 18 | 20.04.2009 23:12 |
AT marzenie..... | chomik | Wszystko dla Afryki | 19 | 22.02.2009 12:27 |