02.12.2024, 18:57 | #31 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 7 godz 57 min 38 s
|
|
02.12.2024, 19:49 | #32 |
Zakonserwowany
|
Zanim kupisz ten motorek o wzniosłej nazwie RE to proponuje wypożyczyć i pojeździć aby przekonać się czy spełnia wymagania.
Co do Ktaema to w ubiegłych latach zwariowali ci młodzi i ambitni menadżerowie w białych koszulach windując cennik. Myśląc że jeżdżący enduro nie dadzą rady żyć bez Ktm-a pod dupą i kupią bez względu na cenę. Uważam że to było poważnym błędem, który zainicjował ich problemy. 13 000 euri za moto robione w Chinach do jazdy po paryjach to szaleństwo, wystarczy się tylko zastanowić nad aspektem kosztów produkcji. Skoro chińczycy za taki sam w innym kolorze i naklejką krzyczą 8000. A Beta roczniki 2024 oferuje za 9000 to nie ma o czym dyskutować.
02.12.2024, 19:59 | #33 |
|
|
02.12.2024, 20:18 | #34 |
W temacie problemów finansowych KTM, trafiłem na króciutki artykuł ze stycznia 2021r. i pozwolę sobie przytoczyć dwa wymowne cytaty:
"sprzedaż spadła, ale zatrudniono dodatkowe osoby" "Pomimo spadku sprzedaży .... Z pozytywów, zatrudniono 218 nowych osób oraz wypłacono 10,5 mln euro benefitów w związku z Covid-19" Źródło: https://motogen.pl/podsumowanie-roku...datkowe-osoby/ |
|
Dzisiaj, 00:24 | #35 |
Sysiek ,jeśli porównujesz Chiny do Europy w zakresie ucisku społeczeństwa to jeśli to jest Twoja niewiedza mogę Ciebie zrozumieć.Jeśli posiadasz wiedzę na ten temat to wpis jest bardzo nie w porządku w stosunku do ludzi zakatowanych przez ten reżim.
Jeśli sprawa dotyczy Kata to dzisiaj chciałem zakupić zapinkę do pokrywy filtra KTM EXC .Nie kupiłem bo wy-ebali 110 zł za śrubkę która waży kilka gram. Myślę że te ceny przyczyniły się do obecnej sytuacji . |
|
Dzisiaj, 02:32 | #36 |
|
|