![]() |
#31 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() - ognicho z dodatkami będzie + pokazy filmów i zdjęć (tańce - myślę, że w zależności od nastroju i potrzeb serca) - wykład - wstep teoretyczny (myślałam o piątku wieczorem, ale dobrze aby wszyscy byli - zobaczymy) - o namioty zapytam, jeśli będzie zgrzyt, postaram się znaleźć inne miejsce - pobutka.. hm.. no dobra - niech będzie trochę później ![]() ![]() - offik i ćwiczenia w piaskownicy (nawet nie będę mówić KTO tam ćwiczył i przed JAKIM rajdem.. ![]() - oponki przecierpię ![]() trzymam z Wami kontakt sms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
![]()
"Małż" mówi ,że mnie puści i nawet dziećmi się zajmie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Rumia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 21 godz 27 min 59 s
|
![]()
Królowo, my na miejsce spotkania nie wozimy sprzętu na przyczepie, a zatem jakoś trza dojechać na Dominach
![]() wybywam na 2 tyg i nie będzie mnie na necie, ale na nasz weekend melduje się ![]() świetnie będzie znowu z wami podziałać i nauczyć się czegoś nowego pod fachowym okiem, ale kochane Lejdisy pamiętajcie, że to nasz towarzyski forumowy wyjazd, więc zabawa musi być!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]() Cytat:
A ja zawsze głupia myślałam, że "Kto rano wstaje ten się gówno wyśpi" - o Matko! człowiek całe życie w takiej niewiedzy i po omacku ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: cudne manowce
Motocykl: cb 250
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 26 min 22 s
|
![]()
Hej Lejdiski jeśli przyjmiecie mnie do swego grona (please, please, please) i przygarniecie to chętnie się z Wami wybiorę. Co prawda ja bez motka i wszelkich umiejętności z tym związanych,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Poznań
![]() Online: 2 dni 21 godz 39 min 44 s
|
![]()
jak bedziecie organizować coś w innym terminie to chetnie przyjade na swoich 4 kółkach
4x4...
![]() |
#37 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
Heja, ostatnio gadałam z Renatą, że jej nie będzie prawie cały sierpień, więc podobnie jak Roomyanek obstawiam ostatni weekend sierpnia, weekend wcześniej mam zajęty polno-trzodowo-najebkową imprezą w stylu podlaskich rolników kaskaderów
![]()
![]() |
#38 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]()
Ja tam obowiązkowo się przyturlam, choćby i spoza realu gdzie obecnie przebywam, na silikach prawie ale moja czerwona laleczka da radę - bo co ma nie dać ...
Gorzej ze mną ![]() ![]() ![]() Bosz! Czego ja nie zrobię, żeby Wasze uchachane, wysmarowane błotem lejdisowe gęby zobaczyć... poza tym oczekiwań większych nie mam ![]() ![]() buziole proszę o info sms'em
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
oki
![]() ![]() Co do reszty, to: spanko sprawdzone - pokoiki na warmińskim poddaszu, miejsca jest dość, kuchnia do naszej dyspozycji (ale mamy też fajną knajpkę rybkowo-pierogową w okolicy), opcja namiotowa spoko, ognicho za płotem, jeziorko rzut beretem, możliwość wypożyczenia quadów u gospodarza, fajny psiak w obejściu.. ![]() teren objechany - przecudny, bardzo leśny, trochę błotnisty, trochę łąkowy, trochę piaszczysty i bardzo jeziorkowy ![]() ![]() Generalnie - trening! trening! trening! ..i przelotki ![]() Dogadujemy jeszcze ostateczne ceny, w tym tygodniu wrzucę jakieś konkrety i proszę o poważne(sic!) deklaracje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]() Cytat:
No! Nareszcie nasza Kwidzynowo-organizacyjna matka od szkoleń się odezwała ![]() ![]() ![]() Oj Laski, nie wiem jak przeżyję ten weekend jeśli chodzi o "pseudo endurowanie" w moim wykonaniu ale mam nadzieje spotkać się z Wami i poznać osobiście... nie mogę się doczekać ![]() |
|
![]() |
![]() |