|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
|
![]()
A jesteś na to gotów?
![]() ![]() ![]() Mam 170cm ale nogi mam z jakiegoś krótszego modelu, nadrabiam górą ale moto przydałoby się odwrotnie ![]() Całymi stopami nie sięgam.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 5 dni 22 godz 32 min 26 s
|
![]() Cytat:
Mój tata niby sięgał stopami (ma chyba 174 cm wzrostu), ale tak bez przekonania i pewnego podparcia w przypadku oryginalnego siedzenia. W zimie mistrz ZET (Motokanapy) zmienił obszycie i wyrzeźbił gąbkę i różnica jest znaczna. Pomijam już przepaść na plus jak chodzi o komfort, ale nogi przy podparciu węziej się schodzą i siedzi się ciut niżej. Polecam taką przeróbkę dla tych mniej rosłych. Ostatnio edytowane przez Novy : 30.04.2021 o 23:48 Powód: Poprawiłem cytowanie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 10 godz 12 min 5 s
|
![]()
Moich 2 znajomych kupiło właśnie CB500X - jeden z 2018 z 17" a drugi 2020 z 19".
Przymierzyłem się na ostatniej wspólnej przejażdżce do tego motorka młodszego. Fajne to nawet. Próbując poprzerzucać na postoju w obie strony, to nie ma porównania do mojego TA650 - na korzyść CB500X. Niby tylko 20 parę kilo a efekt wow. Na wysokość pod tyłkiem wg mojego (180cm) czucia to samo. Z tym, że u mnie jest coś wycięte parę centów pianki jak ostatnio zdiagnozował Johny ZET na podstawie zdjęcia mojej kanapy. Jeździliśmy w pojedynkę i nie bardzo zauważyłem żeby chłopakom brakowało pod ręką w stosunku do TA. Różnicy raptem 7 KM przy różnicy masy ponad 20 kg + deko lepiej odżywiony kierownik TA. Na plus CB500X oświetlenie: full LED, kierunki fajnie widać, tylne światło też OK. lampa przednia w dzień również w lusterkach dobrze widoczna. W nocy pewnie też robi robotę w porównaniu do trampkowego. Plan na następny tydzień to wspólny wypad w Bieszczady i zamiana motongów. Jeżeli wszystko pyknie w trakcie to będzie o czym myśleć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Louis, motocyklista niedoskonały. Ostatnio edytowane przez Louis : 04.09.2021 o 14:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dojazdówka do pracy.
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Jak dzieło stworzenia
![]() pięknie zdjęcie. no ale żeby kwas zaraz wrzucać z rana? ja bym wolał bez muzyki Panie Rezyseze ![]()
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez Novy : 09.09.2021 o 14:04 Powód: Połączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Darmowa była, nie ma co wybrzydzać
![]() Dzisiejszy "skrót" w drodze do pracy.
![]() |
#9 |
![]()
Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc na początku chciałbym się ze wszystkimi przywitać i życzyć Wam jak najwięcej radości z jazdy po dowolnym rodzaju nawierzchni.
Do rzeczy ![]() Jak będziecie mieć jakiekolwiek pytania dot. tego modelu, to pytać śmiało - postaram się odpowiedzieć najlepiej, jak potrafię. Wszystkiego dobrego! Ostatnio edytowane przez Szlaki : 12.09.2021 o 17:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 20 godz 12 min 48 s
|
![]()
Żona w ubiegłym roku nabyła X z 18r, ostatni niższy rocznik, dodatkowo poszły kości zawieszenia -30mm,
aby jako tako stabilnie mogła gruntu sięgnąć. Bardzo zadowolona !!! Ps. przy jej "ostrym" tempie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Riding Gear 2019 | darius | Gadżety / wyposażenie | 8 | 25.11.2018 19:28 |