![]() |
#481 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
No z cylindrami wiele nie zrobię, trudno, niech sobie wiszą. Z dźwiekiem a la Fiat 126p też, poza tym że może być głosniejszy.
Idąc Waszym podejściem to powinno się zakazać podwyższeń kierownicy bo przecież inżynierowie zaprojektowali to idealnie ![]() ![]() Na zachodzie nie mają oporów i tną gumówką o ok. cal na stronę bo niemal metrowa kierownica nie każdemu pasuje.. Kierowcy nikczemnego wzrostu zadowoleni a ujma w prowadzeniu przez mniejszą dźwignię ponoć niewyczuwalna prawie. Ale z tym nie będę się spieszył (nieodwracalny manewr - jak już to dokupię druga kierownicę oryginalną do takiej operacji), bo faktycznie muszę jeszcze więcej pojeździć i o formę zadbać. To dobry kierunek. Pojeżdżę do zimy i wtedy zdecyduję czy coś ruszać. Pozdro zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
To takie brzydkie że aż piękne. Ani mocy, ani poręczności, ani wagi, ani zawieszeni ale jednak jest fajnie.
Ostatnio edytowane przez Bulwiak : 05.07.2024 o 19:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 10 godz 1 min 0
|
![]()
Tydzień wstecz
Ciut mała przejrzystość, ...z twardego czarnego, ale i tak uwielbiam widok Tatr z nad Łapszanki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
![]() |
![]()
W ub tygodniu byłem w Budelsdorfie w SchlezwigH w robocie i widziałem pięknego R80GS - naprawdę wpadłem w zachwyt.
![]() |
#486 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 10 godz 1 min 0
|
![]()
Dziwne są zboczenia skoro taka pokraka może się podobać
![]() Tak naprawdę to trzeba wiele samozaparcia i przestawienia co najmniej kilku klepek pod sufitem aby tym jeździć już prawie dwanaście lat ![]() Po przesiadce z współczesnych motocykli doznaje się szoku i czar pryska. Co nie zmienia faktu, że da się tym skutecznie, daleko podróżować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Przynajmniej spaliny ładnie pachną. Nowe są świetne, dowiozą z punktu A do punktu B ale brak tego czegoś co było kiedyś w motocyklach. Rozglądam się powoli na Olx za R100GS lub 80-siatką ale ciężko chyba będzie… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Jeździmy sobie dalej z GSem. Jest OK. Niemniej siadłem niedawno na prawie nową Hądę CB500X na dwóch tarczach i byłem zauroczony poręcznością, lekkością i taką zwartą budową tego motorka. No i praca silnika bardzo fajna. Jeśli dobrze pamiętam to Louis od nas właśnie z GSa 1.2 przesiadł się na taką pięćsetkę i jeździ z radością na niej.
Jeśli będę miał pewność co do tego że np. przez kilka kolejnych lat będę jeździł wyłącznie solo - bardzo poważnie bym sobie ten sprzęt rozważył ![]() O takie coś: ![]() Żeby nie było... GS jest bardzo OK - nie mam mu nic do zarzucenia, w tej klasie pojemności i wielkości jest relatywnie lekki i poręczny ale ta pińcetka jest naprawdę przyjemna, do jazdy wyłącznie solo, rzecz jasna. Już nie śmiecę offtopem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 19 godz 13 min 12 s
|
![]()
Jak to ten sam Louis o którym myślę to niemożliwa jest ta przesiadka
![]() ![]() |