![]() |
#41 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: XP 500
![]() Online: 2 tygodni 23 godz 35 min 48 s
|
![]()
Wiem, że nie jest tani, ale przy -50% robi się przystępny, tym bardziej, że kasa odkładana z niewypalonych papierosów, czyli nie puszczono z dymem
![]() Ale i w takim przypadku, gdy wydam taką kasę, chcę mieć pewność, że to dobra inwestycja. Może zapytam tak, jak ona się sprawdzi, gdy na dworze zrobi się ciepło? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
+40, potem więcej. W tej cenie możesz dyskutować tylko o...cenie. Na prawdę warto!
![]() |
#43 |
|
![]()
O cenie...,raczej już wyczerpany temat , wychodzi o parę stów więcej , niż rukka alex czy modeka Cool Black.
Ostatnio edytowane przez Czupakabra : 28.11.2012 o 12:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
No stałem się posiadaczem nowej kurtki, a jeśli nie spełni moich oczekiwań ( membana jest laminatem, może być gorąco ) trafi pod "młotek" !
Dzięki Lupus, za jakąś wypowiedź, choć liczyłem , że więcej osób się wypowie, ale..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
Mam ATHOSa, model wiele niższy na schodach Rukki...nie ma wentylacji, ale goretex laminowany tez.
Latem wiadomo-ciepło ![]() Natomiast w deszcz, wprasowana membrana to super pomysł! Przy wpinanej wierzchnią warstwe masz jak gałgan do podłogi... Pamiętaj o regularnym smarowaniu suwaka! Pozdro Orzep
![]() |
![]() |
#46 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Ciuchy z wypinaną są uniwersalne, całoroczne , bardziej komfortowe w lato itd. Wprasowana jak by dobra nie była to nie nadaje się na ciepłe dni. Jak już zmokniemy i mamy zamiar szybko wysuszyć to wypięcie membrany sporo przyspiesza ten proces względem ciuchów z membranami na stałe. Osobiście preferuję tylko z membranami wypinanymi.
![]() |
![]() |
#47 | |
Zwykły przechodzień...
|
![]() Cytat:
Oddychają, a nie nabierają "kilogramów" podczas deszczu. Jak będziesz miał kiedyś okazję-spróbuj
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Józefin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 84000
![]() Online: 4 miesiące 1 dzień 13 godz 14 min 9 s
|
![]()
Dla mnie zaletami wypinanej membrany jest na pewno to że jest mniej warstw w lato , i że można sam wierzch walnąć nie przejmując się niczym do pralki
![]() Ale patrząc na produkty Rukki i jak to wygląda (tylko macałem i przymierzałem) to mam nadzieje że kiedyś będzie mnie stać na ich produkty bo od razu widać że to wyższa półka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Żeby nie mokły membrana musiała by być na zewnątrz. Może kiedyś będzie okazja spróbować ale póki co większe możliwości konfigurowania zestawu z wypinaną membraną i podpinką bardziej mnie przekonują. Jak w swojej kurtce wypnę środek to jest tak fajnie przewiewna ze i 30*C się ogarnie bez otwierania wywietrzników. Z wprasowaną takie cuda nie przejdą gotowanie w upał po mieście masz gratis. Ale ja lubię chłodek zamiast gorąca , ktoś inny będzie miał np odwrotnie. Jak Gawien wspomniał możliwość bezproblemowego prania bezcenna .
![]() |
![]() |
#50 | |
Zwykły przechodzień...
|
![]() Cytat:
Co do chłodku to na pewno wypinane są bardziej przewiewne, ale model o którym pisze Czupakabra jest wentylowany. Mój nie, bo jak pisze Gawien rukka kosztuje trochU ![]() NA lato, po mieście to buzer, albo kurtka "letnia"... Pozdro Orzep Mój Kolega, fan touratecha, kierowca GSa i posiadacz ciucha beemwe Rally3, podobno jeden z najlepszych"technicznych" odzień na moto. Jeden nasz wspólny wyjazd...deszcz...i już się rozgląda za membraną wprasowaną ![]() Fajna sprawa, jak jedzisz gdzieś i cały czas leje, bo nie trzeba suszyć wieczorem, szukać ciepła! Woda z cieknie z niej w 5minut i dalej można gnać nie zmarźnięty...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Odzież | biesu | Ciuch Afrykańczyka | 2 | 28.07.2011 12:24 |
Odzież szybkoschnąca | Lepi | Archiwum | 31 | 02.06.2009 23:03 |