11.08.2010, 14:42 | #42 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
|
19.08.2010, 22:17 | #43 |
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
no to z tym pojechałyście z tym terminem teraz wielka praca przede mną....muszę znaleźć kogoś kto godnie mnie zastąpi na starcie rolowego maratonu
coś wiadomo więcej na temat Lejdisowego weekendu? dokąd trzeba się doturlać i jaki plan-bezplan? jaki zadeklarowany sqad Lejdisek? |
20.08.2010, 23:15 | #44 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
Kochane, zwariowane wariatki Wy jedyne,
z ogromną przykrością, łzawym gilem po sam pas i z gulem w gardle, muszę niestety odwołać naszą treningową imprezę.. względy osobiste.. nie dało się.. niestety.. buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!.. Niestety nie mogę jej również przesunąć na wrzesień - w pierwszy weekend robimy imprezę szosową w Lublinie, a potem wybywamy do Rumunii i wracamy dopiero w październiku. Jeśli w owym październiku pogoda będzie ładna, Wy zachowacie resztkę zaufania w moje FEMdurowe umiejętności organizacyjne i Boginie Enduro będą dla nas łaskawe - mam nadzieję wrócić do tematu, ale teraz za wcześnie by coś sztywno planować, czas pokaże czy są na to widoki.. buuuuuuuuuuuu... Na otarcie łez mogę Wam tu wrzucić kubasek z lejdisowskim tekstem, który miał być kompletem do naszych FEMdurowych, różowych koszulek i spódniczek - jeśli się spodoba, mogę je dla nas zamówić po cenie produkcji (co prawda jestem w trakcie negocjacji, ale chyba donegocjuję do końca, bo są śliczne ) |
21.08.2010, 02:09 | #45 |
...a nu jaho...kultura musi być...
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
szkoda ale bywa i tak.....doskonale rozumiem.....trudno się mówi....innym razem i powodzenia w czym tam potrzeba
21.08.2010, 02:14 | #46 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Ucuś, nikt w Ciebie nie śmie wątpić, aczkolwiek żal,że się nie spotkamy. jednakoż baw sie dobrze i do zobaczenia w październiku - będziemy zaklinać pogodę,żeby móc sie spotkać. Buziaki.
|
23.08.2010, 12:19 | #47 |
Miasto: Lubaczów
Motocykl: RD07A, XR 400
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 9 godz 3 s
|
Może jednak gdzieś się spotkacie . Z chłopakami czy bez - to bez znaczenia . Wiem że ostatni weekend już miałyście zaplanowany , a skoro Ucek nie może ,to jednak nie ma co czekać do października . Na bank dogadujecie się poza naszymi plecami , wiec składać propozycje gdzie i Kto .Faceci zostają w domach ( niech Wam się tak wydaje )
A tak poza tematem wnoszę propozycje aby Ten najbardziej czytany wątek otwarty był tylko dla dziewuszek . |
23.08.2010, 21:24 | #48 |
Miasto: Konin
Motocykl: RD07
Online: 1 dzień 21 godz 58 min 10 s
|
Jak Wam sie nudzi to jest taka opcja
http://forum.transalpclub.pl/viewtopic.php?f=3&t=5080 mysle,ze organizatorzy sie nie pogniewają
25.08.2010, 10:51 | #49 |
Surykatka
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
Co się odwlecze to ... z większym powerem wróci ... a nam pozostaje szkolić się by na szkoleniu nie wypaść jak ostatnie cioty! Co też czynimy!
Elutki postępy terenowe po ostatnim weekendzie w Borach są niesamowite... SIORKA tak trzymać !!! Majki i Kiub mogą potwierdzić (dzięki chłopaki za opiekę). Ja przysiadłam się do DR i kurcze na kostkach to inna jazda, tym bardziej uświadomiłam sobie że teren na dominatorku to nie zajęcie dla pensjonarek!! A co do terminu który miał byś szkoleniowym to NUDZIĆ się nie będziemy !!!! MEGI nasza szalona zdominowana Lejdiska bierze udział w Gdańskim maratonie na Rolkach tegoroczna impreza zyskała rangę Pucharu Świata World Inline Cup wiec nie wyobrażam sobie by tam nasz zabrakło. Będziemy wrzeszczeć krzyczeć kiwać klaskać robić to w czym jesteśmy już wyćwiczone czyli kibicować jak prawdziwe Lejdiski a wszystko to by Megi dzidowała jak szalona! http://www.maratonsierpniowy.pl/index.php Megi daj nam tylko znać gdzie są najlepsze miejsca .... do kibicowania ... tak byśmy miały możliwość przy tej prędkośći jaką osiągasz choć przez chwilę cię zobaczyć... |
25.08.2010, 17:36 | #50 | |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
Cytat:
a tak, możemy kibicować bez stresu to mówiłam ja - Super Kwoka! Megi, posyłam Ci cały swój różowy power i kibicuję goręcej niż cały FEMduro Team uczestniczkom Women WEC - daj czaduuuuuuu, laska!!!! i czekamy na relacje |
|