|
![]() |
#1 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
Jak się nie chcą włączyć to jedź do Hondy niech to zrobią (zakładam, że moto na gwarancji) bo te manetki to - w większości przypadków - szajs. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 12 godz 16 min 8 s
|
![]()
radarman dzieki, tak też uczynię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Kościerzyna
Motocykl: CRF 1000A
Przebieg: 50000
![]() Online: 1 tydzień 7 godz 49 min 12 s
|
![]()
Ja założyłem Oxfordy Adventure , grzeją bardzo dobrze . Jedynym mankamentem jest większa o 5mm średnica manetek , przez co trochę inaczej chwytam manetki . Niby tylko 5 mm ,ale przy grubszych rękawicach, tak jakby w lewej ręce kciuk mi się skurczył
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000 DCT
![]() Online: 2 tygodni 10 godz 9 min 42 s
|
![]() Cytat:
Hej, czy orientujecie się może, które manetki z zamienników mają najwęższą średnicę? Niestety zostałem wyposażony przez naturę w dosyć drobne dłonie i gdy wczoraj przymierzałem się do Oxfordów to mam wrażenie, że będą mnie wkurzały ze względu na zdecydowanie gorszy dla mnie chwyt niż OEM. Z drugiej strony podgrzewane OEM są fajnie wąskie ale prawie wszyscy na nie narzekają a do tego cena kosmiczna... :/ Pozdrawiam Maciek Ostatnio edytowane przez Maciek525 : 08.02.2018 o 10:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Przy okazji polecam te manetki. Ostatnio edytowane przez sebastian_j : 08.02.2018 o 21:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Motocykl: CRF1000 DCT
![]() Online: 2 tygodni 10 godz 9 min 42 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 godz 22 min 11 s
|
![]()
Cześć, ja dostałem od salonu gratisowo manetki japońskiej firmy Daytona. Sprzedawca z Hondy odradzał oryginalne jakoby był z nimi problem. Generalnie jestem bardzo zadowolony, mają cztery stopnie i na drugim jest cieplutko. Same chwyty zrobione z dobrej jakości gumy. Minusem jest brak wyświetlania stopnia grzania na ekranie, zamiast tego są diody na włączniku. No i ten włącznik jakiś taki duży i staroswiecki w porównaniu w oryginalnym. Co do grubości to nie wiem, bo nie widziałem oryginalnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Ja wolę ori niż te Oxfordowskie balerony. Grube toto i nieporęczne ale pewnie idzie przywyknąć. Mnie nie pasują.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 17 godz 53 min 42 s
|
![]() Cytat:
![]() mnie na ori drętwiały dwa ostanie palce u rąk przy długich przelotach. Ustąpiło po założeniu oxfordów. Nawet i tempomat mi nie potrzeby już bo dłoń lepiej leży i się tak nie męczy.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Grzane Manetki | tomozdyn | Wszystko dla Afryki | 10 | 01.05.2012 08:04 |