![]() |
#51 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 1 godz 40 min 52 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dzięki Brzeszczot
![]() Na razie to czysto teoretyczne z ciekawości pytania bo w tym roku jak gdzieś pojadę to sam, a do tego nigdy bocznych kufrow nie potrzebowałem tylko rolka i kufer centralny. Ostatnio edytowane przez zimny : 27.01.2022 o 23:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Gość
Online: 0
|
![]()
[JOKE MODE ON] No Pany, ale jak tu podjechać pod Starbucksa bez okufrowanego GS-a, gadzetów Wunderlich i Touratach
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() |
![]()
Tez mam GS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 1 godz 40 min 52 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego M przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 4 dni 6 godz 43 min 17 s
|
![]() Bez urazy, ale takie skojarzenie mam z urodą 😁👍 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Marcin, gratulacje z zakupu! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatnio edytowane przez Novy : 28.01.2022 o 08:07 Powód: Połączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() |
![]()
Brzeszczot, nadmiar słoniny szkodzi zdrowiu. Musisz zmienić nawyki. Pije się wódkę i zakąsza słoniną a nie na odwrót. :haha2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
![]() Online: 2 miesiące 6 dni 10 godz 7 min 52 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#60 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Zatem kufry Vario odpadają raczej... tzn teraz to i tak żadnych nie planuję i nie wiem czy planować będę. Chodziło mi bardziej o to czy trzymać na moto czy pozbyć się mocowań pod vario, podobnie jak i płyty pod kufer bmw.
Odnośnie żartu NabrU (co wyraźnie zaznaczył - żart) to ja to doskonale rozumiem. LAt temu parę pracowałem w ścisłym centrum Warszawy i przechodząc pod szklanymi biurowcami napatrzyłem się na lśniące, czyściutkie, nowe GSy z 3ma kuframi alu, obwieszone jak choinka markowymi akcesoriami. I nie mówimy o gmolach czy osłonach cycków o których Brzeszczot wspomniał i które są istotne + zapewne wskazane. Nie raz też takowe maszyny widziałem próbujące przeciskać się w korkach. I naprawdę nie były to sprzęty wracające z jakiegoś wyjazdu tylko wyglądały jakby właśnie z salonu wyjechały. Zatem stereotyp się utrwalał. Na szczęście, widzę że jest to pewien odsetek, a nie reguła ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |