|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 4 dni 11 godz 37 min 25 s
|
![]()
Pięknie to wygląda - widać, , że dbasz...
Nie pisałbym tych oczywistych głupot, ale przy okazji chcę zabłysnąć błyskotliwym spostrzeżeniem: ten Gs jest tej samej maści co Twój pies. ![]()
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Piękna kolekcja Ci rosnie! A.w zasadzie Ty ją rosniesz! Może osobny wątek aby można było śledzić postępy?
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
No to było tak. Kumpel mówi do mnie szukam moto może coś wiesz. Kolega rosłych rozmiarów więc i moto musiało być duże. I wtedy pojawiło się ogłoszenie Zimnego.
Zimnego nie znam osobiście ale "znam na forum" - kumplowi wysłałem foty i mówię chcesz pewne moto bez tandeciarstwa to bierz. W między czasie ogłoszenie Zimny odwołał ale finalnie Gs kupiony. Byłem łącznikiem pomiędzy kupującym a Zimnym i życzę sobie kiedyś tak kupować motocykl jak to BMW. Na whatsuppa dostałem z setkę zdjęć plików pdf opisów i informacji na temat rzeczonego GSa. Każde moje zapytanie było rozłożone na najdrobniejsze czynniki pełna profeska. Marcinie wielkie dzięki myśle, że ty również jesteś zadowolony z całej operacji. Pozdrawiam, szkoda ze mi osobiście nie było dane przyjęchać do Ciebie po beeme. Może będę po kolejny. DZIĘKI!
pozdrawiam michoo Ostatnio edytowane przez michoo : 07.08.2023 o 10:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
Michale, tak - jestem zadowolony jak najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo miło się z Tobą rozmawiało, a i nowy właściciel bardzo fajny, porządny człowiek. Niech mu Buma dobrze służy - ja będę ją dobrze wspominał, zmieniła moje postrzeganie BMW i GSa. Pozytywnie rzecz jasna ![]() Również dzięki wielkie! ![]() Pozdrawiam Marcin ps. Ja tymczasem powożę moją byłą a teraz ponownie obecną (odkupioną po 3 latach) japońską WSKą - DL650 K5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 7 godz 11 min 12 s
|
![]()
Dziadek prawie poskladany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 16 godz 7 min 18 s
|
![]()
Sam oklejałeś , jaka to folia ?
Elegancko wyszło , pasuje mu , jeszcze przydałyby się czarne krzyże ![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
looks dogs bollocks
![]() może szybę jednak bym zostawił jako klar - i bezpieczniej i jednak trochę ZaCamo jak dla mnie. mam w deauville przyciemnianą szybę /zamówiłem bez łba/ i musiałem się 'trochę' przyzwyczaić, że jednak nie widzę przez nią równie dobrze co ponad nią. może akurat Tobie nie będzie to przeszkadzać. tak czy siak, nie odbieraj mojej pisaniny jako bezmyślnej krytyki bo lubię pisać ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Szyba w gejosie konczy mi sie na wysokosci sutek wiec raczej nie bedzie przeszkadzac.
Moped ma prawie 180000 km wiec za swiezo nie wygladala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A gdzie tam sam,ja mialem problem z przerobieniem znaczka z niebieskiego na czarne
![]() Oklejalem w autofolia studio w Myslenicach. Folia drukowana,zanioslem zdjecie i zrobili kilka probek na jego podstawie. Podobno wytrzymac ma wiele. Nad krzyzami myslalem juz wczesniej,jak poskladam wszystko do kupy to cos moze jeszcze dokleje. Centralny chyba jeszcze zrobie chodz rzadko z nim jezdze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Superancko! Wielkie gratulacje ? Może wrzuć do osobnego wątku bo łatwiej śledzić zmiany ? Jeszcze raz gratki
|
![]() |