![]() |
#851 |
![]() |
![]()
Nie wiem do końca czy to możliwe, ale zmieniłem mapę z Dynamic na Road (czyli w teorii "słabszą") i silnik jakby stał się elastyczniejszy na niskich obrotach. Dużo przyjemniej rusza się w 2 osoby z jedynki i spokojnie można się toczyć z minimalną prędkością na dwójce po rondach itp... Różnica jest subtelna ale w dwie osoby odczuwalna albo mi się coś w głowie popierd...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 10 godz 1 min 10 s
|
![]()
Olchowiec
Jedno z piękniejszych widokowo miejsc nad Solińskim. Przy zaniedbanej Oazie Spokoju są indywidualne miejsca parkingowe BMW i HD. Kiedyś wyeksponowane aktualnie zarosły bluszczem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Parczew
Motocykl: Yamaha XT 1200 Z Super Tenere
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 10 godz 24 min 9 s
|
![]()
Suzuki DR 650 SE 97r -> Honda XL 650 V -> Suzuki DL 650 K7 -> BMW R 1200 GS K25 -> Yamaha XT 1200 Z Super Tenere Ostatnio edytowane przez wierny : 30.09.2023 o 10:36 Powód: Poprawienie filmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
![]() |
![]()
Ciekawe kiedy zrobia RTka 1300
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
![]() |
![]()
no nie wiem - nie podoba mi się ten motocykl nixxuja. co do taniochy to na OLX już można kupić pewnie w przedsprzedaży. jakoś nie widać cen o których mowa powyżej - 98-130k
jprdl... najlepsze, ze jak da Bozia pojechać znowu w Alpy to za dwa lata będzie tam tego w PZDU ![]() może wzw z przedstawieniem tego sprzęta, stanieją r1200gsa ![]()
![]() |
#860 |
![]() |
![]()
Wejdź w konfigurator
https://konfigurator.bmw-motorrad.pl...08CA/EQUIPMENT Normalnie jak z samochodami |
![]() |
![]() |