![]() |
#901 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Z VStreamem na Afrze w pysk nie wieje ![]() PS Przymierzałem się wczoraj do GS1300 i jest dużo mniej "potężny" od poprzednika. Owiewki i cała górna część jest jakby chudsza, mniej masywna, szybka to taki chudziaczek, natomiast silnik, nawet bez gmoli, wielki jest i cały czarny (w tamtym malowaniu), co powoduje wrażenie przysadzistości. Był też wyposażony w ten system obniżający zawias i bez problemu przełożyłem nogę stojąc na glebie, gdzie w poprzedniku musiałem to robić stojąc na podnóżku, podobnie jak w ATAS. Bardzo wygodna pozycja, szeroka kiera ale ciut niższej w porównaniu do mojej ATAS, dobry kąt nóg. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, bardzo ergonomiczne. Oczywiście trzeba się przejechać, żeby to ocenić, oby do wiosny ![]() Guzik zapłonu przeniesiony z lag na prawą manetkę i do tego taki mały. Wyświetlacz 1 klasa. Menu na oko bez większych zmian w porównaniu do 1250, jak dla mnie już bardzo złożone. Natomiast można sobie zaprogramować funkcje dla dwóch guzików na lewej manetce - np szyba góra / dół lub grzanie manetek. Nie wiem czy wybieranie takich funkcji jak manetki, halogeny, światła dzienne nie są już bardziej złożone niż w CRF1100 pomimo tego pierścienia który bardzo lubię w moim RTku... Ale i tak wolę moją Afrę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Rozważałem powrót do GSa DOHC.
Suma plusów, minusów, potrzeb własnych, sympatii do marki lub jej braku - bez radzenia się forów itp... sprawiły że skończyło się o tak: ![]() Zatem z sympatią i ciekawością będę tutaj zaglądał, czytał, czasem coś o BMW napiszę - niemniej ja aktualnie wybrałem japoński motocykl produkowany w Japonii ![]() Od siebie dodam że nowy DL1000 ma bardzo niewiele wspólnego z modelem 2002-2008 który miałem i wspominam średnio. I to jego duża zaleta, to niemal zupełnie inny motocykl - na plus. Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Zagórów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 godz 42 min 30 s
|
![]()
Tak myślałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No to obstawiamy kiedy sie pojawi temat ''Sprzedam DL1000''
![]() Gratkim ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Miasto: ERA
![]() Online: 6 miesiące 3 tygodni 4 dni 4 godz 52 min 54 s
|
![]()
Bardzo ładny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 10 godz 2 min 28 s
|
![]()
Zimny
![]() Daj wincy zdjęć i coś napisz o tym motocykielu. Jakie wrażenie w porównaniu z 650 tką
![]() |
#907 |
![]() |
![]()
Piekniusi!!! Gratulacje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Japoński motocykl wyprodukowany w Japonii
![]() Niech dobrze jeździ i cieszy.
![]() |
#909 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Adam, nieprzypadkowo użyłem tego stwierdzenia, czasem zaglądam do "chińskich" wątków
![]() Dzięki chłopy za dobre słowo ![]() Zapraszam: https://africatwin.com.pl/showthread...714#post837714 ![]() Dubel, jak zechcę tego DL1000 sprzedać wcześniej niż za kilka lat i kilkadziesiąt tys km, to będę na cito pewnie szukał mieszkania do wynajęcia w wyniku niechybnej sprawy rozwodowej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ładna maszyna. Niech się dobrze i bezpiecznie jeździ.
|
![]() |