![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: depresja Gdańska
Motocykl: XL600V
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 8 godz 52 min 32 s
|
![]()
a co to że można to mieszać z cytrynoofką ?
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Właśnie, że nie można...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 28 s
|
![]()
Oficjalnie zaprzeczam jakoby Fazikowe czy też Jagnięce wariactwo wymagało farmakologicznego wspomagania!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą Ostatnio edytowane przez jagna : 30.01.2014 o 22:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
A kto mówi ze wspomagania - wręcz przeciwnie
Nexus
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 dni 21 godz 39 min 44 s
|
![]()
Bo pic to trzeba umic
![]() Ps. Łapy precz od mojego motocykla na Babskim złocie ![]()
![]() |
#6 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 7 godz 4 min 14 s
|
![]()
El, Amor traktora tez naprawimy
![]() ![]() Jeszcze skladanie tego nas czeka.... Watrobe bede musial wyslac do sanatorium
![]() |
#7 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]()
To już wiem, dlaczego praca nad moim Xtekiem stoi w miejscu.
Nie mam młota. Nie mam Jagny. Nie mam Fazika. Nie chcecie czasem u mnie, xteka młotem podleczyć? Wątrobę też ![]() ![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: gubin
Motocykl: RD04
Przebieg: 70000
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 51 min 5 s
|
![]()
Jagna ,Fazik nie wiem co Wy bierzecie,ale proponuje bierzcie tego pół dawki
Jagna, fiu fiu, taka wydamulona że ho ho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 7 godz 4 min 14 s
|
![]()
El, no i jka tu zyc? Wozny wkrotce uchyli troche drzwi do klatki wiec chyba s....
Zaczekaj, mozemy podskoczyc z mlotem i jakim sokiem ale ostrzegam, niewiadomo co z XTeka na koncu wyjdzie.... A rama z deerki w piasku, pozniej nowy proszek i do piekla na wypalanie ![]() ps. Ramoneza, jak Lupus mowil, bieguny na sloncu trafily w garaz Jagny... a na serio to jak juz tylu robi reymont to my nie chcemy byc gorsi, tylko ze my szkielet a nie serducho reymontujemy
![]() |
#10 |
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 28 s
|
![]()
Czas zakończyć tę historię.
Jagna wygrzewała się w namibijskim słońcu, a rama deerki w piecu. W tym czasie Fazi, realizując swoje wszystkie ukryte pragnienia motocyklowe wydłuża wciąż listę ABSOLUTNIE NIEZBĘDNYCH rzeczy potrzebnych do złożenia DR. Są to m.in.: -taśma izolacyjna Scotch (każda inna to badziewie... ![]() -płyn do wytrawiania styków -płyn do czyszczenia styków -płyn do konserwacji styków -płyn do czyszczenia linek -płyn do konserwacji linek -płyn do konserwacji profili zamkniętych -50 litrów benzyny ekstrakcyjnej Więc teraz mogę jechać na Syberię zimą oraz po szyję pod wodą, taką mam instalację⌠Wątroby mamy już nieco zregenerowane, gotowe na przyjęcie kolejnych porcji, tym razem jednak nie była to cytrynówka, tylko takie bardziej ciemnożółte. Jak zwykle schodzimy się w garażu o 22.30. Noc upływa na mniej więcej takich dialogach: - Jagna, smaruj... - Przeca smaruję... - Bardziej smaruj... - Zaraz się druga tuba skończy! - Smaruj, mamy trzecią... W końcu jest! Silnik gdzie trzeba, wahacz gdzie trzeba, koła są, instalacja jest! Sukces! Ale nim wykończymy pigwówkę (albo pigwówka nas) trzeba odpalić. Rozrusznik kręci. A deerka nie. -Jagna, na pewno dobrą świecę kupiłaś? -Fazi, na pewno dobrą zamówiłeś? Iskry brak. Hm. Trochę tych kabli było, każdy został umyty, ochuchany, zawinięty w super taśmę... Gdzie tu znaleźć przyczynę ![]() Telefon ratunkowy do Szparaga. Mail ze schematem do Jagny. Kolejne 2 godziny Fazi z telefonem przy uchu oraz miernikiem w ręku sprawdza ze Szparagiem kabelek po kabelku. Nic. Nic a nic. No żesz! ![]() Nagle, przy zmostkowaniu jednego podejrzanego przewodu od kill-switcha zaczyna palić się tylne światło stopu. -Fazi, to się chyba nie powinno tu świecić w tym momencie? -No nie... -A pamiętasz, że ta kostka od stopu coś nam nie pasowała do drugiej? -O żesz... No cóż, zawsze można się pocieszyć, że ominęło nas kolejne przewijanie instalacji ![]() Kostka została wpięta prawidłowo, DR radośnie zagdakała... Ufff... to była męcząca noc... Mam nadzieję, że niniejszym na długo kończę wątek remontowo-budowlany DR350 ![]() PS. Wielkie podziękowania dla Szparaga, bez którego do dziś zwijalibyśmy kabelki. Szparag, jesteś wielki!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą Ostatnio edytowane przez jagna : 30.03.2014 o 21:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
DR 350 - pierwsza krew... | jagna | Lejdis | 81 | 26.06.2019 23:33 |
krew i szpik | lena | Lejdis | 4 | 20.03.2013 14:32 |