|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.05.2024, 15:29 | #1 |
Moderator
|
Majówka 2024 i "lewy trójkąt" TET PL (Poddębice - Jelenia Góra - Gorzów Wlkp.)
Poniżej kilka fotek z majówkowego objazdu "lewego trójkąta" TET PL. Motki przewieźliśmy przyczepką do agroturystyki w okolicach Poddębic skąd zrobienie całej trasy spokojnym tempem zajęło nam 5 dni. Warunki wykorzystane do cna, pogoda super a jak już raz w trasie przydarzył się 40-minutowy opad to akurat nam zrosiło kilkunastokilometrowy piaszczysty odcinek coby się nam lepiej jechało. Pojechaliśmy na lekko i wygodnie, nie zabraliśmy namiotów, noclegi po kwaterach rezerwowanych na koniec każdego dnia. Na finiszu dwie gumy, jedna ogarnięta a druga dojechana bo się przydarzyła 10 km przed metą. Ostatnie kilometry prosto na czoło wału burzowego z silnymi podmuchami zrzucającymi nam gałęzie pod koła, 5 minut po dojechaniu na metę przeszła nad nami ulewa. Na koniec odmoczyliśmy trudy podróży w poddębickich termach. Wyszło super, motków na trasie niewiele ale kilka krótkich pogawędek udało się uciąć, w sumie to fajna opcja ten nasz TET
11.05.2024, 21:13 | #2 |
CRF 1100 ATAS
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 20 godz 28 min 31 s
|
Fajne zdjęcia. Fajny trip.
|
11.05.2024, 22:41 | #3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Fajsko. Jak tam relacja czarnego do offa na tym odcinku?
|
12.05.2024, 23:34 | #4 |
Moderator
|
Majówka 2024 i "lewy trójkąt" TET PL (Poddębice - Jelenia Góra - Gorzów Wlkp.)
Thx!
Jakieś 30-40% tej trasy to drogi utwardzone ale w sumie dało się to odczuć tylko pierwszego dnia kiedy dowiosłowaliśmy w okolice Ścinawy i nie było po drodze w zasadzie żadnego technicznego odcinka. Potem już każdego dnia były jakieś wesołe piaseczki (jak ten z filmiku poniżej nagranego przez mojego towarzysza) i te asfalty były dobrym między nimi przerywnikiem.
14.05.2024, 20:49 | #5 |
Miasto: łódzkie na granicy ze śląskim
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 24 min 10 s
|
Hej. A spotkały Cię też takie nieprzyjemności?: - "Jechałem TET zachód. Dostałem wezwanie z lasów państwowych bo jechałem niedozwoloną drogą. Jutro zadzwonię do nich. I jak się dowiem o który dokładnie odcinek chodzi to dam znać. To jest gdzieś w okolicy Szprotawy." (cytat z grupy TET na fb)
https://www.facebook.com/share/p/hFbDbjRH2UWvvwqy/ |
14.05.2024, 20:50 | #6 |
Dolores w te wakacje będzie miała branie.
|
|
16.05.2024, 12:55 | #7 | |
Moderator
|
Cytat:
Myślę że tak, zwłaszcza że podobno ma być możliwość "zwiedzania" samej koparki. Póki co teren opasany taśmami a pod samym sprzętem przez 24h dyżuruje auto z dwoma ochroniarzami.
|