![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gorzów Wlkp.
Motocykl: RD 04...czy to jest przyjaźń, czy kochanie?
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 57 min 42 s
|
![]()
Problem się rozwiązał. Twierdzowa instalacja może nie znieść obciążenia. Pozostajemy przy starej formule darcia gardeł unplugged .
(Wybaczcie nowy temat, ale mam mało odpowiedzi i nie mogę się ustosunkować (dotyczy chętnych na zlot w Kłodzku). Bracia i Siostry (widziałem, że były jakoweś). Czy zainteresowani jesteście ewentualnym koncercikiem w sobotni wieczór? Pewnie wiecie, że w wolnych chwilach gram w kapeli. No i kapelą ową moglibyśmy umilić wieczór. Co do samej muzy to będą to covery. Z doświadczenia wiem, że te najbardziej "żrą" na zlotach. O kapeli poczytacie TUTAJ Koszty. Tylko za paliwo. Trzeba pogonić busa ze szpejem. Zamkną się w 500 zł. Co o tym sądzicie? Czy w ogóle jest w narodzie taka potrzeba?) Ostatnio edytowane przez arturro007 : 30.03.2012 o 13:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Mały odzew, bo ludziska nie wiedzą jak się rozłożą koszty.
![]() Wielu deklarowało przybycie, ale ilu będzie to nikt nie wie. Na dzień dzisiejszy wg listy wychodzi ok. 10 zeta na głowę, czyli niewiele za tak wiele. ![]() Propnuję tu zrobic listę z potwierdzeniem, że ktoś napewno będzie i wtedy wszystko się wyjaśni, czy będzie stać tych co będą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 37 min 52 s
|
![]()
Jak już wcześniej pisałem - jestem za. Jednak dotychczasowa luźna i otwarta formuła spotkania wyklucza chyba jakieś sztywne listy i deklaracje.
Tym niemniej strzelam i teoretyzuję: 50-60 luda x 20-25 zł. Czy tym opędzi wynajęcie klubu i wachę dla kapeli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...już nie taki świeży
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Pawłowice - okolice
Motocykl: 1090R; 350EXC; 690R;
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 9 min 45 s
|
![]()
...się dorzucę - znaczy, jestem za
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: wa - wa
Motocykl: DR 650, KTM 990
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 8 godz 24 min 16 s
|
![]()
Też chętnie się dorzucę,
muzyka na żywo jest OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gorzów Wlkp.
Motocykl: RD 04...czy to jest przyjaźń, czy kochanie?
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 57 min 42 s
|
![]()
Problem się rozwiązał. Twierdzowa instalacja może nie znieść obciążenia. Pozostajemy przy starej formule darcia gardeł unplugged
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]()
Cóż, Sławku, wychodzi na to że znowu staniesz się Kłodzkim Bardem...
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kotlina kłodzka wiosną, czyli co się działo 23-25.04.2010 w twierdzy kłodzkiej | bigos | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 24 | 08.05.2010 13:35 |
Dakar to nam Panie z ręki je - czyli jak fachowo ryć gębą w piachu | czosnek | Polska | 27 | 02.04.2010 18:41 |