|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.10.2017, 11:41 | #1 |
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 15 min 50 s
|
Navitel G550 - uwagi do działania.
Generalnie jestem zadowolony z tejże nawigacji, jednak w moim egzemplarzu występuje pewien problem. Mianowicie zdarzają się dziwne zacięcia i to zawsze w najmniej odpowiednim momencie - podczas wykonywania manewrów, najczęściej na większych skrzyżowaniach. http://africatwin.com.pl/images/smilies/baldy.gif
Wygląda to tak, jakby navi traciła sygnał GPS. wszystkie funkcje programu działają, tylko wskaźnik położenia zostaje w miejscu ostatniego manewru. Wyłączenie, ani wyszukanie ponowne trasy nie pomaga. dopiero za 2-3 resecie po kilku-ilkunastu minutach udaje się włączyć prawidłowo. Ciekaw jestem, czy problem występuje tylko u mnie, czy jeszcze ktoś ma podobnie? Czy może to być podstawą do reklamacji? (występuje sporadyczne więc, ciężko będzie przedstawić) Jeśli ktoś ma jakieś problemy z tą navi to zapraszam do podzielenia się. |