|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.10.2019, 23:31 | #1 |
Motocykl: RD03
Online: 9 godz 18 min 26 s
|
Rumunia- koniec czerwca 2020
Witam
Pod koniec czerwca planuje 7 dniowego tripa po Rumuni. Patrze na mape i jakos nie mam weny do stworzenia trasy. Interesuje mnie przygoda po terenie (nie jakims megaa ciezkim tj. koło do polowy w blocie), raczej jakis lekki ewentualnie sredni Z tego co widzialem to piekne karpaty sa przy granicy z Ukraina. 4 lata temu objechalem Rumunie asfaltem (transalipine i transfogarska) jednak chciałbym tam wrocic i zjechac troche w bezdroża (wczesniej jezdzilem Hornetem wiec za duzych mozliwosci nie bylo). Tym nie mniej w miare mozliwosci chcialbym tez cos fajnego tam zobaczyc procz jezdzenia po samych krzakach Ma ktos jakis pomysl albo moze posiada jakas gotową traske? Za pomoc z gory dzięki Aha wyjezdzam z Katowic i tez do nich planuje powrot :P Pozdrawiam, Andrzej |
11.10.2019, 18:49 | #2 |
Miasto: Zabrze
Motocykl: Yama XT614Z Terefere, Husq. TE610ie
Przebieg: x14tys
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 6 godz 7 min 23 s
|
Za dużo pisania Gotowca nie mam, ale chyba bardziej pamiętam w który szuter tam wjechać żeby dojechać do jakiegoś miejsca, niż w którą ulicę w Mikołowie skręcić, żeby trafić do Łazisk Górnych, w których mieszkam od roku
Napisz od razu na jakich oponach chcesz jechać, czy interesuje Cie spanie po krzakach czy pensjuny, to dużo zmienia. I nie planuj noclegu w Borsie, bo wrócisz na piechotę |
12.10.2019, 00:04 | #3 |
Motocykl: RD03
Online: 9 godz 18 min 26 s
|
Opony mam heidenau k60 scout
Co do noclegow to namiot wezme ze soba. Jezeli pogoda dopisze i bedzie jakas urokliwa miejscówka to pewno wybiore namiot ale parcia nie mam. Z tego co pamietam to noclegi sa tam tanie. Ogolnie chcialbym zobaczyc cos ciekawego w tej Rumuni bo kilka lat temu bylem tam przejazdem i zaliczylem tylko transalpine i transfogarska asfaltem. Nie chcialbym tylko ciorać po samych krzakach. Tym nie mniej nie wyobrazam sobie codziennie nie zjechac tam w jakis fajny widokowo teren |
|
|