![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 3 min 36 s
|
![]()
Witam,
Wczoraj miałem fajną rozmowę z kolegą w pracy oczywiście na najciekawszy temat - podróże. Niestety padło pytanie z racji tego że gdzieś tam byłem na własną rękę o Kirgistan. Znajomi zastanawia się aby pojechać tam ale na 4 kołach. Niestety kompletnie nie mogłem odpowiedzieć na to pytanie - które mnie mocno za nurtowało. Jak myślicie ile potrzeba czasu aby pojechać do Kirgistanu i nazad na własnych kołach. No i w które miejsce zajrzeć. Chętnie odnowie dyskusje i przekaże wiedzę którą dostanę od dużo bardziej doświadczonych - a wiem że tacy tu są. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Przemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Chłopaki jeżdżą do Kirgistanu terenówkami. Czasowo na kołach to 4-5 tygodni. Latają po dolinach Tien Szan, dolina Małego Narynu, jezioro Kol Suu, Tash Rabat, Song Kul - raczej południowy - wschód.
Sam mam w planie zrobić terenówką z rodziną ale raczej dolot i wynajem auta na miejscu. Na kołach to dużo czasu trzeba mieć. Popatrz jak Orlice leciały przez Kirgistan w tym roku, jest relacja koleżanki @Doodek na forum trampkowym. Są mapki, może coś ci podejdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 3 min 36 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Może kiedyś :)
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 9 min 9 s
|
![]()
Ale dolot możesz mieć za 1200 za osobę a na miejscu pożyczyć Delike od Sabmora i jedziesz komfortowo gdzie chcesz, rozkładając koszty na 4 osoby. Świat się bardzo skurczył...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kazachstan i Kirgistan - pytanie o drogi... | chemik | Przygotowania do wyjazdów | 27 | 05.04.2017 11:39 |
Kirgistan 3.08 - 15.09 | soli | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 18.06.2015 10:09 |
Kirgistan-Uzbekistan | kajman | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 20.03.2014 08:39 |
Kirgistan 2012 GSC | Cynciu | Trochę dalej | 93 | 03.03.2013 09:08 |
Kirgistan | Adam | Kwestie różne, ale podróżne. | 81 | 22.03.2009 00:12 |