![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: wa - wa
Motocykl: DR 650, KTM 990
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 8 godz 24 min 16 s
|
![]()
Szukam jakiegoś bezpiecznego, sprawdzonego miejsca nieopodal granicy Estonia-Rosja (tam bardziej na północy kraju) gdzie można przenocować a następnie zostawić samochód z przyczepką na 3 tygodnie. Może jakiś hotelik, agroturystyka, pensjonat itp…
Wiem, że można klikać na booking i wiele innych tego typu, ale jak znam życie to bywalcy tego forum wszędzie byli i stąd prośba o sprawdzone miejscówki. Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: wa - wa
Motocykl: DR 650, KTM 990
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 8 godz 24 min 16 s
|
![]()
Nikt tam nie był ? na prawdę ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Ja był. W tych okolicach to najbliżej w miejscowości Voru coś pod dachem. Były jakieś agro w okolicy ale nie podpowiem gdzie przyczepę zostawić bo tranzytem leciałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 6 godz 49 min 50 s
|
![]()
Wiesz co, ja spałem w Kuremäe, w żeńskim klasztorze prawosławnym.
Akurat zbliżało się jakieś święto i najechało autokarów co niemiara, także z Polski. Ale czy coś przechowają...poszedłbym z czekoladkami do jakiejś siostry naczelnej i pytał ![]() Warunki klasztorne, ale dla mnie to był atut. Aha, płaciłem co łaska. Druga opcja to Narva. Pod dworcem stoją taksiarze i jestem pewien, że któryś ma szwagra z posesją lub garażem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Litwa Łotwa i Estonia | rambo | Przygotowania do wyjazdów | 27 | 31.05.2019 23:19 |
21.05.-29.05. b.r. Litwa, Łotwa, Estonia | Kuzomen | Umawianie i propozycje wyjazdów | 8 | 25.02.2016 11:09 |
Wojna na Ukrainie a przejazd wzdłuż granicy z Rosją | bujny | Przygotowania do wyjazdów | 8 | 16.02.2015 16:38 |
Estonia 03-10.09.2010 - ktoś chętny? | Roberto | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 07.09.2010 12:02 |