![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Kto płynął do Maroka z Genui lub Sete z GNV /może jakieś inne linie/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Na forum masa info o tym kierunku ale w zakresie tras promowych niewiele, więc nawet jeśli nie mnie to może komuś ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
GNV pływa na pewno i ma stronę internetową gdzie można kupić bilety. Te inne destynacje z Sete i Nador to dla mnie trochę widmo, nie udało mi się znaleźć biletu na tej trasie. Nie korzystałem z pośrednika, tylko z usług GNV i kupowałem bilety korzystając z promocji, to się opłacało. Pamiętaj że będziesz na statku prawie 2 doby, my mieliśmy postój 6 godzin w Barcelonie i udało się coś zobaczyć. Warto jak będzie promocja brać jedzenie bo tanio nie będzie. Z doświadczenia wystarczyłoby 1 jedzenie na 2 osoby.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
No to tutaj np.: https://book.aferry.pl/action/search...90692132003499 Do Genui czy Sete mam dwa dni bo jedno i drugie ciężko w jeden strzelić bez napinki. Sete to więcej o niespełna cirka 500 km. po autobanie ale to jedno tankowanie, więc jakoś nie straszy. Czasowo lepiej, bo prom w Nador nie o północy tylko kole 14.00 czyli czas na opuszczenie portu/miasta i szukanie noclegu, powrót podobnie na obu połaczeniach, czyli start na noc. Jak Marku kupowałeś kabinę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Podaj daty to zrobię Ci symulację na stronie GNV czy Grimaldi z Genova do Tangeru
![]() |
#5 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
Z tego co sprawdziłem to pisałem na adres ferries@viamare.com, z prośbą o ofertę, podałem swoje życzenia i otrzymałem ofertę z linkiem do zapłacenia. Na stronie było drożej gdy robiłem to samodzielnie. Korespondencja późniejsza była z panią Dorina Crisan.
![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Maroko - 08.10.17 - 15.10.17 | karol1989 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 20.08.2017 17:40 |
Maroko '17 | sizyrk | Trochę dalej | 79 | 15.06.2017 11:42 |
Maroko | sizyrk | Kwestie różne, ale podróżne. | 24 | 21.04.2017 19:18 |
Maroko | consigliero | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 13.10.2010 13:17 |