|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.12.2022, 20:57 | #1 |
Półki lagi kontrola i ewentualne prostowanie.
Witajcie Afrykanerzy.
Kilka lat temu miałem przygodę z zakrętem wysypanym żwirem. Niestety za zakrętem była kilku metrowa skarpa po której zjechałem . Efektem było skręcenie lag i prawdopodobnie półki. Domowym sposobem poukładałem to jak ma być. Ale no właśnie Afryka nie prowadzi się tak pewnie jak kiedy. teraz mam czas i środki by to ogarnąć. Szukam firmy która skontrolował by mi poprawność przedniego zawieszeni i ewentualnie za "normalne" pieniądze wyprostowała co nieco. Wątki przejrzałem. Tecrol w Bielsku nie pracuje obecnie, MCS nie mogę namierzyć poza tym maja dwuznaczne opinie na forum. Może wiecie gdzie kto i w jakich pieniądzach może się tego podjąć. Pozdrawiam smigacz |
|
05.12.2022, 21:16 | #2 |
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Przebieg: ^90 000
Online: 1 tydzień 20 godz 36 min 6 s
|
Robię takie rzeczy. Wycenić mogę po "wizji lokalnej".
|
06.12.2022, 07:10 | #3 |
Administrator
|
Wyjętą lagę kładziesz sobie na równej powierzchni i rolujesz, będziesz wiedział czy krzywa.