![]() |
#41 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 5 godz 11 s
|
![]()
Patrząc na - podpis- "niebieska karta"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: ATAS DCT
![]() Online: 5 dni 15 godz 29 min 30 s
|
![]()
Jakość Hondy pozostawia wiele do życzenia; moja w trasie jeszcze nie stanęła, ale już zaczynają się cyrki i dodatkowe ubezpieczenie od kosztów naprawy się przydało. Co do wątku pobocznego czyli do mycia maszyny to jako ciekawostkę napiszę, że na moją uwagę, że chemia na samoobsługowych myjniach jest zbyt agresywna właściciel takowej odpowiedział następująco: "Panie, ale to przecież ma myć". Współczesne środki myjące to nie przelewki. Taki koncentrat do mycia samochodów Vehicle Pro RM 806 od Karcher'a posiada wg nalepki na opakowaniu pH rzędu 13, także aplikacja środka tylko w cieniu, szybko myć i jeszcze szybciej spłukiwać - uwaga na aluminium. Czysty motocykl ok, ale według mnie to nie powinno się go zbyt często myć, bo jak widzę połączenia elektryczne w ATAS to mam lęki czy to na zwykłym deszczu, nie dojdzie do jakiegoś zwracia.
Jak dla mnie ATAS musi być trochę przybrudzona, bo to jej natura. Dla mieszczuchów pozostaje błoto w spray-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() |
![]()
Tu obrażasz Gieesowców a jak wyżej zauważył Emek, KTMa.
Obrazić dwie tak duże grupy wyznawców nie używając nazw motocykli to naprawdę duża sztuka językowa ![]()
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Nikt nie napisał równości między czystością a zadbaniem , to inne aspekty. Ale patrzę i widzę podobnie jak ty. Wolę czyste a nie wyciągnięte z bagna ![]() W temacie niezawodności i jakości.....to już historia we wszystkim tylko niektórzy myślą że jest inaczej i sobie wmawiają że jakaś jest. Pewien ktoś ma dwa motocykle 07 i CRF , na pytanie którą by pojechał gdzie oczy poniosą zgadnijcie którą by wybrał ......oczywiście nie CRF. Komentarz zbędny.
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 11 godz 10 min 15 s
|
![]()
Czyli stare przysłowie że częste mycie skraca życie -skora się otwiera człowiek umiera tu jak widać też się sprawdza��
![]() |
#48 |
![]() |
![]()
Mycie nóg szczęścia wróg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() |
![]()
A więc stało się tak jak wszyscy przewidywali. Dealer Hondy w Londynie bez pardonu wymiksował się z jakiejkolwiek odpowiedzialności. Chociaż przyznał że nigdy takiego czegoś nie widział w NAT. Ponoć gwarancja Hondy w UK jest tylko 2 lata. Nie chciało mi się z nim dyskutować bo faktycznie nigdy nie czytałem warunków gwarancji. Napiszę w tej sprawie do dyrekcji Honda UK, ale to tylko po to aby im nazdać. Nowa pokrywa + uszczelka 640 funtów! Ciekawe jest również to że Honda nie sprzedaje specjalnej farby do silników. Więc moje następne wezwanie to znaleźć dostawce takiej farby. Ktoś tu może pomóc w temacie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Zagórów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 4 godz 34 min 33 s
|
![]()
https://www.rsbikepaint.com//en-gb/colours.php
Może tutaj poszukaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
BMW rally 3 czy jakoś tak..... | Vertus72 | Ciuch Afrykańczyka | 30 | 07.05.2016 09:18 |
Czy to trzeba jakos smarowac?? | betu | Hamulce, kola, opony | 41 | 23.01.2013 09:11 |