27.11.2012, 16:42 | #11 |
Zarejestrowany: Oct 2012
Posty: 15
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 tygodni 1 dzień 16 godz 51 min 34 s
|
|
27.11.2012, 16:45 | #12 |
Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poznań, Bieszczady, Oslo
Posty: 81
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 dni 13 godz 46 min 50 s
|
Promile, jasna sprawa muszą być ale jakoś nadal nie wiem co polecacie. No niech się kto otworzy wreszcie
Czosnek z racji swego doświadczenia wal pierwszy |
27.11.2012, 17:01 | #13 |
Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Posty: 2,967
Motocykl: RD07a/1190r
Online: 11 miesiące 6 dni 11 godz 35 min 38 s
|
Z racji czego
Wiele to nie mam do napisania, ponad to co już napisałem. Zawsze staram się jeść to co miejscowi i póki co nigdy nie miałem w związku z tym żadnych problemów. Warunkiem jest nie wnikanie w kwestie sanepidu Wychodzę z założenia, że jak masz złapać jakieś świństwo to i tak złapiesz więc nie ma co się za bardzo spinać Ps. Jestem wielkim fanem ulicznego żarcia. |
27.11.2012, 17:08 | #14 |
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Posty: 2,392
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 45 min 49 s
|
Uliczny Kebab ostatnio sie psuje(przynamniej u nas). Walą kg surówki tone ryżu i mięska tyle co kot napłakał!
__________________
Agent 0,7 |
27.11.2012, 17:20 | #16 |
Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poznań, Bieszczady, Oslo
Posty: 81
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 dni 13 godz 46 min 50 s
|
No ok to może ja coś opowiem. Gorąco mogę polecić Rumuński specyfik (pewnie regionalny ) Miczi czy jakoś tak. To coś w rodzaju kiełbaski ale bez Flaczka ponoć w skład której to wchodzi kilka gatunków mięsa, podane z grilla smakowało wyśmienicie, procenty też były , a jak a co. Natomiast po specyfiku zwanym Palinak mieliśmy 2 do 3 dni w plecy No cóż życie uczy pokory !
|
27.11.2012, 17:21 | #17 |
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Posty: 5,596
Motocykl: 690 Enduro
Online: 4 miesiące 2 tygodni 14 godz 41 min 50 s
|
Ja właśnie wybieram się na kebab. Z fura mięsa. Do prawdziwego (bo niemieckiego) Turka. Za pół godziny będę obżarty na maksa
__________________
"A jeśli nie znajde w swej głowie rozumu to paszport odnajde w szufladzie..." |
27.11.2012, 17:25 | #18 |
Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Zamość
Posty: 84
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 5 godz 29 min 55 s
|
|
27.11.2012, 17:30 | #20 |
Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Posty: 2,967
Motocykl: RD07a/1190r
Online: 11 miesiące 6 dni 11 godz 35 min 38 s
|
Eeee tam, najlepszy kebeb był zawsze o 4 rano w Krakowie na grodzkiej po imprezie.
Teraz preferuję zestaw kaszanka+ogórek kiszony+oscypek z grilla na placu nowym Polecam. |