![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#161 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]()
GOLDEN TYRE gumy co o nich wiecie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 37 min 52 s
|
![]()
Czy ktoś ćwiczył gumy DURO HF 904? Za 130/80-17 płaci się około 200 zł, na zagranicznych forach opinie raczej pozytywne (za wyjątkiem trakcji w błocie), przebiegi swobodnie powyżej 10 kkm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Motocykl: RD07
Przebieg: 25.000
![]() Online: 2 dni 6 godz 30 min 53 s
|
![]()
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT
Jeśli tak do jakiej kwoty waszym zdaniem? Czaję się na nie i mam adres do wysyłki w niemczech więc będzie taniej niż do PL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 51 min 28 s
|
![]()
Są juz do kupienia GoldenTyre w Afrykańskich rozmiarach. Warto zauważyć, że w tym sklepie E09 kosztuje 485zł
![]() Klik GT200.jpg Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest średnia żywotność Pirelli MT21 na przodzie? Najchętniej w stosunku do TKC. Ostatnio edytowane przez Dzieju : 05.04.2011 o 00:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
![]() |
![]()
przeczytałem z reporterskiego obowiązkui wszystko i nie wiem kto i jakim cudem przejechał na TKC więcej niż 8kkm. nie jestem specjalnym katem ale na 640Adv i teraz na XL600 TKC wątpię, żeby przejechał te 8kkm. po 3kkm mam mniej niż połowę bieżnika z tyłu..... chyba, że to single tak kończą szybvko tył.
poza tym opona jest naprawdę super tylko błoto bardzo jej nie leży... sam borykam się z myślą co kupić teraz - nie jeżdzę szybko i myślę o Mitasie jakimś agresywniejszym od TKC a na przód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() matjas
![]() |
#166 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Motoz na przód. Nie jest dobry dla początkującego, ale Ty już z niejednego pieca chleb jadłeś
![]()
![]() |
#167 |
księgowy...
![]() |
![]()
Unicross, na przykład..z tyłu, karoo 2 z przodu
Alle zarąbista oponka, moja gadzina ją ostatnio testuje ![]() Doskonale wybiera błoto i piach, no na asfalcie raczej nie kładę na kolano ![]() Zobaczę jak z żywotnością... pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
![]() |
![]()
Zbychu a Karu nie jest też gęste jak TKC
![]() Dodam jeszcze in plus dla TKC /co zresztą tyczy się chyba wszystkich dobrych popon/, że czuć co się dzieje, znaczy się fidbak jest. jak jedzie to jedzie a jak ma zamiar przestać to nie robi niespodzianek. A co jeto 'Motoz' Wieczny ![]() A z tym chlebem i piecami to nie przesadzaj - wcale tak nie jest aż znowu. co do TKC to żeby nie uprawiać gołosłowia - circa 3500km od nowości. za to ładnie czorna do samego rantu ![]() ![]() ![]() matjas
![]() |
#169 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |