![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 18 godz 34 min 0
|
![]()
intr
No na pewno zależy wiele od tego jaki jest przebieg komara i czy jest dobrze wyregulowany aciu Wiadomo że do takich starych maszyn trzeba szacunku i cierpliwości żeby służyły jakiś czas. Dzisiaj w dobie wiejskiego tuningu wiele takich maszyn idzie na złom z powodu zabawy młodszych pokoleń. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
|
![]()
no wiem wiem :] wcale mnie nie dziwiło jego pytanie, gdybyś go widział, dziwił byś się że jeszcze na badania psychiatryczne go nie zabrali na sygnale.
W miejscowości obok jest fajny taki z komuny sklepik gdzie koleś ma mnóstwo cześci do komarków WSK MZ Junaków...i to oryginalnych a nie made in china. Jakby ktoś coś szukal to mogę tam zalukać. Ale wychodzimy po za temat więc już starczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]()
Świetny pomysł Rack będziesz miał pamiątkę do końca życia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
No red rose 50 rzadko spotykane
![]() ![]() Mam nadzieje że jeśli wypali to nie będzie to nudny wyjazd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Siedlce okolice
Motocykl: Iz49, K750,XT350,MZ,SHL,WSK
![]() Online: 6 dni 31 min 49 s
|
![]()
Nie czytałem całego wątku, widze ze młody chłopak chce jechać komarem dokoła Polski, pomysł bardzo dobry i życzę Ci kolego młody obyś nie zapuszczał wąsów ani brody, zart !! zycze Cie abyś nie zwątpił i nie słuchał tych co mówią ze sie nie da( a może nikt tak nie mówi
![]() ![]() Ps, chyba sie trochę bujnąłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Dzięki oczywiscie za te słowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
![]()
Widzę, że przecierasz moje szlaki :-)) Może przestanę się czaić i sama rzucę propozycję z niskimi przelotowymi... Tylko mi się już marzy dalej. W tym roku objechałam Polskę dookoła i muszę powiedzieć, że prędkość, przy której faktycznie można coś zobaczyć, nawet zagapić się na coś bez konsekwencji oscyluje koło 40-50/h i chociaż mam 600 ccm chętnie o tym zapominałam :-). Powodzenia!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Więcej niż te 50-60 nie mam zamiaru jechać
![]() ![]() btw Dziewczyna w takiej wyprawie i w dodatku na takim moto -> rzadko spotykane ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Motocykl: Juz nie mam
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 15 godz 1 min 41 s
|
![]()
Byłem kiedyś młody?Marzyłem o motorynce no i o paliwie bez kartek do niej żeby tak koło komina.Czasy się zmieniły. Na szczęście.Dookoła Polski!? Fajne Na prawdę.Na luziku.Super Pomysł.Kiedy Chcesz gdzie chcesz itd.Powodzenia życzę. Acha Propozycji Marty bym nie odrzucił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Gliwice
Przebieg: 59000
![]() Online: 3 dni 2 godz 51 min 35 s
|
![]()
Czy chcesz jechać kolego dokładnie jak nie komarkiem ? Skuterek jakiś ? Ogar ? Albo Jawka50 też by była dzida - jak bedziesz jechac przez GLIWICE to zapraszam do mnie, znajdzie się dla ciebie żarcie prysznic garaż itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dookoła Australii | aussie72 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 14 | 06.04.2012 21:06 |