![]() |
![]()
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Przebieg: 29900
![]() Online: 1 dzień 23 min 38 s
|
![]()
Daj znać jaki ma wymiar worek z namiotem bo nie mogę znaleźć info
![]()
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Dziki Wschód (podlasie)
Motocykl: RD07B
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 9 godz 58 min 24 s
|
![]()
Jeżeli pytanie tyczy się do mnie to mogę dać znać jak go będę miał w domu. Dziś zapłaciłem pieniądze i czekam na dostawę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Poligon 2 Alu: WYMIARY PO SPAKOWANIU 55 cm, fi: 16 cm
http://www.namioty.marabut.com/namio...-2-alu,23.html
![]() |
#24 |
|
![]()
Wczoraj otrzymałem namiot. Wymiary są takie jak napisał Majki. Ten wymiar podyktowany jest długością stelaża po złożeniu. Jednakże wymiar można zmniejszyć do około 40 cm długości pod warunkiem , że stelaż będzie jeździł w innym miejscu niż namiot. Worek jest na tyle szeroki, że pomieści zwinięty "grubiej" namiot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
![]()
Pokemon TC
możesz być tak miły i looknąć z ilu odcinków i jakiej długości składa się pojedynczy stelaż? Nie miałem tego w ręku ale jeżeli np. pojedynczy pałąk ma 200 cm długości i składa się z 4 odcinków długości 50 cm to można każdy z nich obciąć na 40 cm i dołozyć jeden odcinek 40 cm. Oczywiście namiot straci odrobinę na stabilności ale jeżeli ktoś nie planuje stawiać go w centrum huraganu to spokojnie wytrzyma. To taka informacja dla tych którzy chcieliby zakupić marabuta ale martwią się, ze im w kufer nie wejdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
To żaden problem - mam Marabuta wiele lat, mam także inny gdzie elementy są krótsze i nie ma to wpływu na stabilność ani inne cechy namiotu. Elementów jest dużo, już nie pamiętam, ale chyba więcej niż 8, więc w sumie trzeba by dokupić na 1 pałąk 2 szt, wszystkie poobcinać (robiłem to) i dokładnie przeszlifować obcięcie żeby nie przecinało gumki! Elementy sprzedaje Marabut, nie warto kupować tanio, bo sprzedają gumolit.
![]() |
#27 |
|
![]()
Byłem tak miły i rozpakowałem celem pomiarów. Jest 9 rurek , każda ma długość 41 cm a całość stelaża złożonego wynosi 3,41 m
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
![]()
Lupus
dzięki za info. ![]() Pokemon TC dzięki za szybką reakcję. Nie kumam tylko skoro pojedyncza rurka ma 41 cm to skąd wór osiąga 55 cm długości ![]() ![]() Byłem zawsze przekonany, że te pojedyncze rurki mają ponad 50 cm. Da radę zawinąć ten namiot ze stelażem tak by miał około 43 cm długości ![]() Pytam, bo namiot jeszcze nie zanabyty ale się szykowałem na operację, o której pisał Lupus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Nie ma to jak trochę gimnastyki w piątkowy poranek. Marabut Poligon 2 po spakowaniu do worka ma długość 43-44 cm, zależy od zwinięcia worka i średnicę fi 16. Wymiar bardzo spoko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
![]()
no to luksus jak mawiał mój dziadek.
Dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Namioty MARABUT - okazja cenowa! | piotr_3miasto | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 33 | 12.08.2008 22:45 |