![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 | |
no... może trochę niezdecydowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: koło Mszczonowa
Motocykl: już nie Afri, R1200GS + Franza DRZta
Przebieg: rosnący
![]() Online: 2 tygodni 12 godz 37 min 22 s
|
![]() Cytat:
One nie powinny się zdarzać. Fajnie, że się przyznałeś (czacun), ale czy chodzi tylko o koszty ponownego nabicia gaśnicy...? A może wystarczy jak właściciel motocykla Ci nasra w rekawy polaru? Cytując 7grega "Tutaj poranek. Było zimno. Jak właściciel* motocykla to zobaczył to sprawcy postanowił nasrać w rękawy polaru." ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: wieś
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 5 dni 3 godz 46 min 17 s
|
![]()
Przyłączam się do podziękowań, było super, niesamowity klimat i ludzie, zajefajny offik który dał mi nieźle w dupsko ale i otworzył odpowiednie klapki w łepetynie, życiodajny żurek zaraz po nim, wasilową słoninę z cebulą do wódeczki i wyborowe towarzystwo.
Ekscesy mnie omineły więc jako świeżak się nie wypowiadam. szacunek dla łonanizatora ![]() Ostatnio edytowane przez jendrus : 10.11.2008 o 20:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
青年商會及台北縣警察局
Miasto: Poznań
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 10 godz 12 min 22 s
|
![]()
ok
kilka telefonów i wiem tyle: bawiłem się gaśnicą chodź pamiętam to jak przez białą mgłę ![]() jedna gaśnicę wezmę na siebie chodź jak ustaliłem było tego kilka psiknięć więcej grzechów nie pamiętam
![]() |
#34 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 30 min 4 s
|
![]()
Chłopaki, chyba zaczynamy "trochę" narzekać
![]() Koszty naprawdę nie są astronomiczne z tego co pisze Ramires, dlatego można to bardzo ładnie wyprostować i chyba na tym powinniśmy się teraz skupić. Wyciąganie konsekwencji i publiczne jechanie po osobach, którym zdarzyło się coś przeskrobać do niczego nie prowadzi. Jeśli ktoś wie, że rozwalił kibel, niech skrobnie na priwa do Ramiresa, wyśle kasę na konto i po sprawie. Bomboniera dla kierowniczki obowiązkowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
![]() Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
![]()
Panowie, było minęło stało się i koniec.
Trzeba wypić tego browara co się naważyło. Może wypadałoby kogoś wyekspediować do kierowniczki, strzelić skruchę, jakieś pralinki, ciepłe słówka i wydaje mi się że kierowniczka powinna zrozumieć, że brać afrykańska, pomimo bardzo zachwianego stanu podświadomości, potrafi powiedzieć PRZEPRASZAMY. Ferdek...zgadzam się w 100% z Tobą, że to nie są już te imprezy sprzed kilku lat. Oczywiście, była najebka ale oprócz tego była i pełna kultura, jakieś tam konkursy (Kletno), wspólne pianie przy gitarze i ognisku (Biała i Bieszczady). Kurwa mać co się z nami-Wami stało?
Jednakowoż wybrałem prawidłowo...Afryczkę na Królową Ostatnio edytowane przez giziu : 10.11.2008 o 20:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Miasto: Krakuff
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]()
Ferdek, masz z jednej strony racje..ale z drugiej...Jeśli "fantazja ułanska" wymknie sie jeszcze bardziej spod kontroli i np...wpadnie na pomysł żeby puścić z dymem jakiś baraczek to co wtedy? Myślę ,ze należy zdecydowanie przeciwstawić się wandalizmowi. To nie ma nic wspólnego z zabawą. Poza tym jak wspomniał Adagio może nie być chetnych do zorganizowania nastepnych imprez. A chyba tego byśmy nie chcieli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Miasto: Kobiór k.Tych
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 8 godz 57 min 56 s
|
![]()
Jak mówi stare przysłowie : " od wódki rozum krótki " ( niestety z ubolewaniem przyznaję, że dotyczy to również mojej osoby - nie w temacie robienia szkód )
![]() ![]() ![]() ........ale tak poza tym to było super i jest co wspominać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Miasto: Bartoszyce
Motocykl: RD07a, WSK 125, SH 125i ABS
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 13 min 16 s
|
![]() Esperal ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 12 godz 11 min 10 s
|
![]()
A może poza przeprosinami ufundowac tablice "Afryka"?
![]() |
#40 |
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
![]() Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
![]()
Ramires...co za dużo to nie zdrowo.
My mieliśmy zlot w Miedznej Murowanej a nie w Afryce, a zresztą nie wydaje mi się że to ktoś z naszych @$%%#^ tablice. Niech się sołtys martwi
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
zakończenie sezonu | ablos78 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 14 | 18.09.2009 01:02 |