![]() |
#11 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 9 godz 17 min 5 s
|
![]()
.........
Ostatnio edytowane przez mazeno : 07.03.2014 o 17:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Sub czy to ta sama generacja co 'undo'?
![]() Kayman - fotki i opis jak zawsze pierwsza liga. pozdrawiam z loży forumowych klakierów ![]() matjas
![]() |
#14 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Bardzo fajne dzięki
![]() ![]()
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
zaczynam zbierac kase na wyjazd
![]()
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chwałowice/Wrocław
Motocykl: RD07
Przebieg: 99 000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 godz 31 min 42 s
|
![]()
Ślinka cieknie na taki wyjazd z ekipą !! Pieknie pokazane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
|
![]()
Dzięki
Fotki są podlinkowane z mojej strony dlatego mają na dole ten napis (link do strony i pełnej galeri na samym początku opisu) Aa i niektóre zostały zrobione przez uczestników tegoż wyjazdu więc im też należą się oklaski Po południu jak się ogarnę w biurze to napisze dalszy ciąg |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
cd
Na południu udaje nam się dojechać na "przedmieścia" pustyni GOBI ![]() ![]() Co niektórzy nawet wybierają się chyłkiem rankiem i jadą poszaleć po piaskach ![]() Potem kierujemy się ....niby główną drogą na północ w stronę Ułan Bator. Hmmm... główna droga .... okazuje się że robienie 250 km dziennie jest doooosyć męczące. Męczące i dla kierowcy jak i dla sprzętu Ułan Bator ![]() Jak dla mnie ....omijać to miasto szerokim łukiem To co jest na zdjęciu to tylko taki jeden "kwartał " miasta - centrum Dojazd, i reszta miasta .....przemilcze Ostatnio edytowane przez kajman : 11.09.2013 o 10:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Potem standard, granica z Rosją, dojazd do Irkucka.
Motocykliści - w samolot i po kilku godzinach moga być już w domu. Dla nas - Mileny, Szparaga i mnie - czekanie na resztę ekipy i potem droga powrotna do Polski. Miedzy czasie okazuje się że dwa motorki padły z ekipy która nie jechała z nami. W obydwóch to samo - sprzęgło - marka - KTM Szparag z Mileną wyjeżdżają wcześniej aby odebrać te dwa motorki - bo nie są one na trasie powrotnej lecz znajdują się o ok 1000 km w bok od Nowosybirska. Umawiamy się na granicy ros-ukr. Ja zostaję aby zabrać resztę ekipy. Co gorsze okazuje się że jedno z upoważnień kolega napisał do 20 sierpnia. A ja z Irkucka mogę wyjechać 15 sierpnia - i jadę sam. Czyli w Polsce musimy być przed 21 -szym. Kruca bomba, mało casu (cytat z Vabank). Ale melduję się na granicy ros-ukr w nocy z 19-20 sierpnia. Trochę sprawia trudność jazda Patrolem z przyczepą - po 18 godzin dziennie. No i tak 20-tego o 19:00 meldujemy się w Polsce - czyli przed końcem upoważnienia. Oczywiście nikt nie żądał pokazania tego upoważnienia, ale jak znam życie gdyby ono było już nie ważne na pewno było by niezmiernie ważnym dokumentem bez którego według celnika nie możemy jechać dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Hodowca Kalafiora
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Kraków
Motocykl: już nie mam AT, tera jest MG
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 2 godz 34 min 42 s
|
![]()
Przygoda, wzywa nas przygoda ;-)
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mongolia 2013 Heavy Menthal corp. | killjoy | Trochę dalej | 19 | 01.03.2014 10:05 |
Mongolia 2013 | gancek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 107 | 21.09.2013 16:31 |