![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
|
![]() |
#1 |
gadzik
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Człuchów
Motocykl: ktm adventure
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 20 min 23 s
|
![]()
Trochę przesadziłeś z tym spalaniem, zaraz 2x więcej , mój jest na gaźnikach i nie przekracza 6 L , jak ktoś jedzie spokojne 5,5 L to jest realne , tylko nim za bardzo się nie da jeździć spokojnie
DR 800 XRV75 950 S 1090 R 790 R Ostatnio edytowane przez gruby : 14.01.2014 o 21:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 4 godz 24 min 5 s
|
![]()
Cały czas ten sam temat. Do jazdy w terenie ludzie wymyślili lżejsze sprzęty. Podczas wypadów turystycznych raz , że motocykl ma na grzbiecie z 15-20kg bagażu a dwa nikt o zdrowych zmysłach nie pcha się w kłopoty szarżując 5000tys. km od domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
![]() |
![]() Cytat:
Mam w domu i LC8 i F800, często jeździmy razem z moją ładniejsza połową, więc porównanie w tych samych warunkach. Nie zmienia to faktu, ze f800gs to bardzo nudny, do bólu poprawny motocykl, nie trzeba być jednak ekspertem, żeby dostrzec różnice w konstrukcji pomarańczy i bmw, nie ma najmniejszych szans, żeby bmw znosiło tak brutalne traktowanie jak ktm, jest to dużo delikatniejszy motocykl. Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
Ex, aż ciężko mi uwierzyć, że podczas jazdy z twoich 3ech fimlików - felgi w GSie800 by się pogięły!
Zapewne są one "słabsze", zapewne zawiecha też gorzej wybiera jak WP... Jednak chodzi mi o demonizowanie "zapałkowego" wykonania GSa względem KTMa! Demonizowanie, bo i tak 90% posiadaczy dużej Pomarańczy, jeździ nie wykorzystując jego potencjału konstrukcyjnego! Jednak na forach krzyczą jaki, to mocny, cudny jest względem plastelinowego GSa! GSem800 jeździli by podobnie i to bez szwanku... Wady i zalety każdy z nas, Dyskutantów - zna tych motocykli...teoretycznie ![]() Pozdro Orzep p.s. GSa12ego nie ma co porównywać, bo przód wogóle "nieRobi" względem tradycyjnych. Jednak zdarzało mi się w podobnych, kamieniowych klimatach jeździć, a właściwie się przemieszczać na aluminiowych felgach GS12 i też bez uszczerbku. Kwestia prędkości...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Przeróbka Oryginalnego Tłumika | Stachu | Uklad paliwowy i wydechowy | 30 | 19.03.2012 22:56 |
co zamiast oryginalnego licznika.... | Vooytas | Układ elektryczny i zapłonowy | 7 | 24.06.2008 01:08 |