![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#231 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Piotrków Tryb
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 18 godz 58 min 13 s
|
![]()
A jak jest z przewozem przez granicę alkoholu? Są jakieś limity i czy są respektowane dla takich turystów jak my?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#233 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Plan byl ze 4 max 5 motocykli i tego mam sie zamiar trzymac. Pirania co z Toba bo caly czas nie wiem jak Cie liczy czy sie po prostu spotkamy gdzies w norge czy liczyc ze latamy razem dluzsza chwile? Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#234 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2016
Miasto: Dębica
Motocykl: RD07a
Przebieg: 27k+
![]() Online: 3 dni 10 godz 36 min 47 s
|
![]()
Witam Panowie.
Również w planach mam w tym roku Nord, z tym że bardziej myślałem o okolicach lipca/sierpnia. Czy pula startowa jest już zamknięta ? ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
![]() |
![]()
U mnie z urlopem na 100% będę wiedział na ok 2 tyg. przed. Z mojej grupy pewny jestem tylko ja, Rozsądny na AT tak na 70%..Trzykawki nie wiem, kombinuje z moto, pewnie coś zaraz napisze.
8/9.07 musze wracać także pewnie do wysokości Trondheim chciałbym jechać z Wami.. Z noclegami luz, będzie bida z miejscami w domkach, skitram się gdzies i zobaczymy się o 7.30 na porannej kawie, luz blues.. ![]() Na co dzień mam za dużo na głowie wiec na urlopie luz, kompletnie bez stresu.. Reasumując.. może nie wliczaj mnie do grupy, będzie miejsce na wieczór to spotkamy się przy kuferku ![]() ![]()
Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką.. ![]() Ostatnio edytowane przez Pirania : 05.01.2017 o 23:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
jak Cię wywala z wycieczki to może się dogadamy.. ![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Gość
|
![]()
Zamknieta bedzie przed w dniu wyjazdu. Zawsze mozemy sie podzielic na grupy i spotykac na campingach bo jazdy w grupie np. 10 motocykli raczej sobie nie wyobrazam. Zawsze ktos chce fotke, fajke , siku itp i w tak licznej grupie szybko robi sie to meczace. Na Kepingach miejsca nie zabraknie raczej, zawsze jest namiot w rezerwie chodzi tylko i wylacznie o koszty.
Tak wiec niech nikt sie nie czuje skreslany badz tez nie chciany, jak juz pisalem zawsze mozna sie podzielic na grupy i spotykac na noclegach. A teraz chetnych zapraszam do wniesienia swojej cegielki w wyjazd i poszukiwanie informacji gdzie chca sie spotkac i proponowac miejsca do odwiedzenia. ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
![]() |
![]()
Dobrze prawisz..grupy 3 max 4 moto i to zgrane i ogarnięte!
Zresztą luz..Ktoś chce 5 min przed wyjazdem robić jajecznice..proszę bardzo zobaczymy się lub nie wieczorem ![]() ![]() Dawno wyroslem z ciągnięcia Losi za rogi żeby coś zobaczyli a nie tylko truli wątrobę.. Każdy ma prawo do urlopu i spędzania go jak chce, nie będzie chemii..wypijemy Danielsa na promie w drodze powrotnej.
![]() |
#239 |
Gość
|
![]()
W Bialej ..... i wszystko jasne
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2016
Miasto: Dębica
Motocykl: RD07a
Przebieg: 27k+
![]() Online: 3 dni 10 godz 36 min 47 s
|
![]()
Myśle ze powinno się rozróżniać pewne kwestie, jeżeli ktoś traktuje to jako wyprawę/przeprawę z wieczornym grillem i flachą to ja się pisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Alaska i Kanada 2017 - ktoś chętny? | mirkoslawski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 46 | 26.11.2017 22:05 |
Maroko 2016/2017 | MajQ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 30 | 07.11.2016 11:21 |