![]() |
#11 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]()
IMG_8421.jpg
A flagę wisząca po prawej stronie często daje się zauważyć na UA? Pytam latających po tych terenach? Jak z podejściem do nas - Polaków?
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 17 godz 46 min 27 s
|
![]()
Dostajesz zawsze to co dajesz. Ja prawie zawsze spotykam się z serdecznością na Ukrainie (pozdrowienia dla Młodziana z baru w Ilzie
![]() zdrowia
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
Nie powiedziałem także, że z założenia wszyscy są źli. Pytam po prostu o podejście do Polaków i czy czasem da się odczuć jakieś animozje?
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
![]() |
#16 | |
Zakonserwowany
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Moderator
|
![]() Cytat:
Cytat:
Wierzcie mi, że robię tak, jak napisał Strobus1 i również jak Ty Adaggio - jestem ponad podziałami - jakimikolwiek! To, że ktoś uważa coś w swoim kraju to jego sprawa i jego tęsknota za tym co było i miejmy nadzieję, że nie wróci. Staram się zawsze asymilować i nie krytykować niczego otwarcie, a przede wszystkim rządu, jego polityki, religii, klubów sportowych jak i zachowania rdzennych mieszkańców choćby mi przeszkadzały. Jestem gościem i doskonale sobie z tego zdaję sprawę. I dlatego na przykład zdziwiła mnie wypowiedź Wojtkam72, który chciał mi cynicznie dogryźć o miłości ciapatych - kolego, to nie mój kraj, nie moja polityka i nie moi goście, więc zgodnie z Twoją 'stopką' tak podchodzę do tematu ![]() I skoro myślicie, że jestem ksenofobem to nie, nie jestem. Bo idąc za ciosem powinienem się obawiać podróży po Polsce i mieszkańców np. z Warszawy, Krakowa czy może z Poznania, bo biorąc pod uwagę np. kluby sportowe mogliby mieć inne patrzenie na to samo, co ja. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: Słomianki
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 16 godz 16 min 28 s
|
![]()
Wracając zatem do pytania - nie spotkałem, nie pamietam reakcji negatywnych związanych z faktem pochodzenia z PL.
Ale spotkałem wqrw na motocyklistów zapieprzajacych przez wioski. I mam nadzieję, że lokalesi pomyślą, że to po prostu debile byli, a nie wyłącznie, że debile z PL. Pzdr Jac Ostatnio edytowane przez Jac : 23.07.2017 o 12:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdr rr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Lubaczów
Motocykl: RD07A, XR 400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 9 godz 12 min 7 s
|
![]() Cytat:
Nie obrażaj się. Siadaj i jedź. Nie ma sie czego bać. Ale nie dziw się komentarzom na forum gdzie wyzwania to codzienność. Czego oczekiwaleś pytając się o flagę UPA. Na miłiść boską. Odstaw politykę i w drogę ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Iran trip 2017 - start 12.05.2017. | Emek | Przygotowania do wyjazdów | 137 | 14.06.2017 16:13 |
Enduro Pohulanka 29.04.2017 - 01.05.2017 | wojtekm72 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 28.05.2017 22:49 |
Ukraina . Rumunia 08,05-18,05,2017 | sarmata39 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 13 | 01.05.2017 19:39 |
Ukraina, Rumunia, Mołdawia 12-24.06.2017 | assur71 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 12.04.2017 18:23 |