![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Błażowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
![]()
Dzięki Molek za informejszyn. Przydadzą się
![]() Daj linke do wypożyczalni z której braliście maszynki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
![]()
kurde... naprawdę zazdroszczę. chętnie bym tam wrócił i bez motocykla a z moto...
![]() fajny ten tricker! do zwiedzania 250ccm wydaje się po prostu idealne. m
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Gorzów Wlkp
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 11 min 45 s
|
![]()
Wypożyczalnia Faber rental. Ale nie polecam. Na stronie mieli informacje że dają full ubezpieczenie oraz że nie biorą depozytu. Na miejscu okazało się że ubezpieczenie to podstawowe OC i 300e depozytu.
Lecieliśmy rajanerem. Loty można znaleźć za ok 300-400 zl. Ja bym polecał na moto kwiecień maj może marzec. Chłodniej i śnieg w górach i poza sezonem to taniej. I jak brać z wypożyczalni Moto to porobić zdjęcia każdej ryski i przejechać się najpierw jeśli oczywiście musisz dać jakiś depozyt. Bo mam oglądali tak dokładnie te moto że szkoda gadać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Warszawa / Ankara
Motocykl: SD 04
Przebieg: 17000 +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 7 godz 29 min 40 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Gorzów Wlkp
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 11 min 45 s
|
![]()
Akurat jeśli chodzi o samo samochody na krecie to bez problemu braliśmy z europeocars.com to tylko polecać. Kumpel był teraz na zakhyntos brał quada to też bez depozytu i full ubezpieczenie, więc pewnie jak trafisz. Ale przejrzałem pół internetu i nigdzie nie znalazłem jakiejś polecanej. Full insurance bez depozytu w jednej mi naliczył 250e więc wybór był oczywisty na pierwszy rzut oka.
|
![]() |
![]() |