![]() |
#91 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 21 min 59 s
|
![]()
Ehhhh to specjalnie do BMW sie bede rejestrował dla jednego lub paru postów?
![]() |
#92 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 4 dni 10 godz 37 min 26 s
|
![]()
Witam,
... zeby szybe: to jak masz ja w tej pozycji jak na zdjeciu - ciagniesz do przodu (chwytajac w poblizu mocowania, oczywiscie). Jak przyjrzysz sie, to po obu stronach wizjera zauwazysz male strzalki. A jak nie zauwazysz, to ... czym predzej sprzedaj kask i motocykl... ![]() Inne fora mozesz poczytac przeciez bez rejestracji. Zajrzyj na podane BMW i dodatkowo na: http://www.advrider.pl/index.php Na pewno znajdziesz tam o kaskach i interkomach. Kolega Duch ma napewno na ten przyklad i ten kask i interkomy i inne bluetuufy. Jezeli bedziesz chcial zadac pytanie to napisz, a ja zapodam. Na gazie! Ostatnio edytowane przez Mucha : 01.01.2009 o 00:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Tuchów / Redditch
![]() Online: 1 tydzień 17 godz 47 min 20 s
|
![]() Cytat:
ehhhh poza tym wcale niewygodny i tak dalej.... ![]() 250gbp + przesylka za multitec-a jak dla mnie zadna rewelka ogladalem toto pare dni temu............ dla mnie szczeka to tylko caberg Ostatnio edytowane przez tomekc : 31.12.2008 o 18:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
|
![]() Cytat:
Dzieki za pomoc szyba cała i jeszcze przy okazji udało mi sie szczeke łatwo zdemontowac tak że robi sie jet. Łatwa sprawa i szybko to idzie. Mam teraz dodatkowe pytanie: czym mozna i nalezy umyć taka szybe jak w BMW , która ma napylona od środka powłoke antifog zeby tej powłoki nie uszkodzic. Gdzieś czytałem że jakis koles na ang. forum sobie czyms umył i przestała byc antifog ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 3 dni 17 godz 11 min 34 s
|
![]()
Zdecydowanie polecam samą ciepłą wodę. Ostatecznie trochę zwykłego, szarego mydła. Żadnych psik-psik, bo matowieje. Przy okazji polecam ściereczki Raypath do ogólnego mycia np. kasku, motocykla, bez detergentów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
![]()
Nie wiem jak zacytować z innego wątku ale Podos gdzieś zapodał tekst, że Multiteca nigdy więcej.
Można więcej szczegółów? Ja w swoim jeżdżę 2 lata i jedyny problem to, że czarny jest jak asfalt. A wiecie jaki jest asfalt gorący na słońcu? Latem będzie farbowanko chyba "głowy". |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Proponuję zajrzec na tą stronkę i porównac sobie rating kasków. Popatrzcie jak daleko jest multitech a jak wysoko BMW System 5 i Caberg TRip .podaje rating bez wzgledu na systemy kasków (integral/szczęka)
http://dft-1-sharp.eduserv.org.uk/se...size=0&price=0
![]() |
#98 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Nitro za 300zł z ebaja ma taką samą ocene jak shoei multitec za 1900zł
![]() coś tu niegra |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Köln/Opole
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 dzień 6 godz 58 min 58 s
|
![]()
czysta glupota tam jest na tej tabeli ! nolan n103 jest tepszy od multitecha to do smiechu ,,,,
![]()
![]() |
#100 |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 36 min 48 s
|
![]()
bo z tego co mi się wydaje to są testy bezpieczeństwa....więc to pewnie jak euro-ncap ;]
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask szczękowy | Czarek | Wszystko dla Afryki | 68 | 14.11.2014 01:42 |
Kask szczękowy roof boxer v8 | Acer | Wszystko dla Afryki | 0 | 27.02.2013 18:07 |
Kask szczekowy czy integral | Michal | Kaski | 94 | 23.02.2010 02:28 |