|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.08.2022, 22:22 | #11 |
Miasto: Kraków
Motocykl: DR650SE
Online: 1 tydzień 2 dni 5 godz 5 min 23 s
|
Ja ostatnio miałem szkodę z OC sprawcy w Warcie i 3 miesiące się bujałem.
Sytuacje typu: - proszę dosłać wypełniony formularz vat - ale jaki formularz niczego nie dostałem - teraz jest widoczny? - nie - to wyślę jeszcze raz Tak między wiadomościami dzień przerwy. Czasem więcej. Wycena szkody na mieniu trwała prawie 2 miesiące. Do tej pory miałem tam ubezpieczone auta i motocykl, ale przy najbliższej okazji zmieniam ubezpieczyciela. |
29.08.2022, 19:22 | #12 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 godz 48 min 2 s
|
Aktualizacja.
Napisałem kolejną wiadomość do Warty i Europ Assistance Polska sp. z o.o. Z Warty otrzymałem odpowiedź: Zlecenie zamknięte - wiadomość przekazana do Europ Assistance. Dostałem też odpowiedź z Europ Assistance z potwierdzeniem przelewu. Wynika z niego, że zapłacili na czas. Jedynie w polu tytułem wpisano zamiast numeru faktury numer skierowania, co - jak podejrzewam - spowodowało, ze Norwegowie nie zaksięgowali wpłaty jak powinni. Co nie zmienia faktu, że poziom obsługi słabiutki. A wystarczyło w odpowiedzi na mojego maila wysłać potwierdzenie przelewu... Samo skomplikowanie kontaktu z Wartą też nie działa na pozytywną ocenę. Cytat:
Ja idę tam, gdzie najlepsze warunki i najtaniej. |
|
Tags |
travel assistance , warta |
|
|