![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#121 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 4 godz 7 min 17 s
|
![]()
Ważne jest miejsce na gmolu do którego zamocujesz pas. Czasami trzeba użyć większej sily nawet w dwie osoby
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#122 |
![]() |
![]()
Takie odginanie nie robi dobrze punktom mocowania.
Ale bedzie sie gieło, bo ten srodkowy gmol ms 2 pkt mocowania, jak dodasz silnikowy to się zrobią 4 pkt i to jest wtedy solidniejsze, mnie przy wyjebce na asfalcie bez podparcia, czyli pelną masą, wygial sie max 2 mm. Mam środek i dół. Na miękkim pewnie w ogóle by nie poczul |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2024
Miasto: Kraków
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 14 godz 12 min 21 s
|
![]()
odświeżam troche temat jako ze jestem na zakupie...
#1 OM Motortek nie wysyła juz do polski bezposrednio, dystrybutorem na Polskę jest Fullgarage (strona po polsku z cenami w zł brutto) ale obsuguje to wspomniany tutaj Radek z Czech, są pod Pragą. Istnieje odbiór osobisty wtedy cena z VAT21%.... #2 Ceny na stronie OM international sa netto, w zaleznosci kraju wysylki bedzie doliczony VAT (który jest różny w różnych krajach) do Polski z OM International nie wyślą odeślą do Fullgarage do ostatnich dywagacji w tym wątku dorzuciłbym Garde. jasnym jest ze gmol przed powaznym dzwonem nie ochroni ale przy paciakach powinien i to jest moje oczekiwanie. Inaczej to jak jezdzenie w klapkach i krotkich spodenkach bo ja przewracac sie nie zamierzam... dodam ze w samochodach czesto lekkie pukniecie (zwlaszcza w tyl i bez podetskstow) zderzak caly a podloga pogieta... taka analogia mi sie nasuneła |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
No w tej gardzie to bym nie chciał w kamień zajebać płytą. Ogólnie na szosę to bym był daleki od obwieszania moto taka ilością żelastwa. Mada wskazał ci słuszną drogę w drugim wątku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego 2311DRK48G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Miasto: Chrząstawa Wielka
Motocykl: Yamaha 1VJ/Huska FE501
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 4 godz 26 min 9 s
|
![]()
Niczym. Większość groźnie wygląda. Tylko. Aż sobie wszedłem na stronę Garda. Wow. Niezłe rusztowanie. Ale to wszystko przypomina mniej więcej jak co niektórzy przykręcają sobie orurowanie w suv-ach. Orurowanie wygląda groźnie, a trzyma się na plastikowym zderzaku i dwóch blachowkrętach. Także tego. Widzę dwa działania matematyczne. Minus w portfelu i plus do masy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Miasto: Śląsk
![]() Online: 2 dni 7 godz 21 min 54 s
|
![]()
A co powiecie o rusztowaniu Altrider?
https://www.altrider.eu/de/altrider-...-twin/pid/1885 Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego 2311DRK48G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Miasto: Krakow
![]() Online: 4 godz 28 min 51 s
|
![]() Cytat:
Po korespondencji z nimi wyszło, że w Europie najwcześniej będą w drugiej połowie roku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gmole....heed czy givi | PAKO | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 26 | 24.09.2021 10:14 |
Gmole Heed a plyta pod silnik | svyterius | CRF 1000 L | 14 | 25.12.2018 22:23 |
Gmole HEED brak instrukcji | Marek_CBRXX | Gadżety / wyposażenie | 2 | 30.08.2018 17:58 |
pytanie o gmole.... | hans | Wszystko dla Afryki | 39 | 07.06.2010 17:43 |