![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 14 godz 18 min 49 s
|
![]()
1. ja, jaaa (dawid8210) pasza+ namiot, koszulka M
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL 15. Nowy - namiot, wyżywienie, koszulka XL 16. TYMEKVMAX, namiot 17. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 18. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 19. RobertG7 - namiot, wyżywienie, 1szt XXL 20. Matjas - pod dachem, koszulka XL 21. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 22. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL
![]() |
#32 |
malarz
![]() |
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi, namiot, pełne wyżywienie, koszulka L 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL 15. Nowy - namiot, wyżywienie, koszulka XL 16. TYMEKVMAX, namiot 17. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 18. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 19. RobertG7 - namiot, wyżywienie, 1szt XXL 20. Matjas - pod dachem, koszulka XL 21. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 22. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gorzów wlkp
Motocykl: RD04
![]() Online: 4 tygodni 17 godz 2 min 49 s
|
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi, namiot, pełne wyżywienie, koszulka L 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL 15. Nowy - namiot, wyżywienie, koszulka XL 16. TYMEKVMAX, namiot 17. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 18. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 19. RobertG7 - namiot, wyżywienie, 1szt XXL 20. Matjas - pod dachem, koszulka XL 21. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 22. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 23. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi, namiot, pełne wyżywienie, koszulka L 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka L 15. Nowy - namiot, wyżywienie, koszulka XL 16. TYMEKVMAX, namiot 17. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 18. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 19. RobertG7 - namiot, wyżywienie, 1szt XXL 20. Matjas - pod dachem, koszulka XL 21. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 22. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 23. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2021
Miasto: Wola Kosnowa, Sosnowiec
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 dni 22 godz 48 min 47 s
|
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi, namiot, pełne wyżywienie, koszulka L 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka L 15. Nowy - namiot, wyżywienie, koszulka XL 16. TYMEKVMAX, namiot 17. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 18. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 19. RobertG7 - namiot, wyżywienie, 1szt XXL 20. Matjas - pod dachem, koszulka XL 21. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 22. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 23. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 24. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 12 godz 27 min 24 s
|
![]()
Ogłoszenie parafialne
W bazie jest do dyspozycji kuchnia gdzie można przygotować coś we własny zakresie. Na zewnątrz jest miejsce ogniskowe także proszę zaopatrzyć się w kiełbaski. Spanie w budynku jest na zasadzie spania w schronisku, do dyspozycji jest ok 20 miejsc na łóżkach i materacach plus pozostała przestrzeń do zagospodarowania we własny zakresie. Śpimy na tzw antresoli. Nie ma wydzielonych pomieszczeń dla kilku osób. Właściciel bazy ma masę tras które może udostępnić na telefon(osmand). Na miejscu osoby chętne dostaną trasy odpowiednie do umiejętności i chęci |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 22 godz 12 min 48 s
|
![]()
Czy można przyjechać autem, ale z dowodem rej. Afryki.? ?
W internecie wyczytałem że bliskość jeziorka może wpłynąć na starszych uczestników zlotu--czy to prawda że pojawią się zaburzenia ruchomości.? ? ? Czy zabranie termofora jest dobrym pomysłem, DORADŹCIE. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Termofor zdecydowanie tak, zważywszy na poranne temperatury na poprzednim zlocie. Panie kolego z miasta UĆ ja to jeszcze zabiorę .
![]() |
#39 |
Administrator
![]() |
![]()
Temperatury a i owszem , ale mi jeszcze powietrze z materaca schodziło w 20 minut, czyli trzeba zabrać więcej powietrza na zapas
![]()
![]() |
#40 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 51 min 0
|
![]()
2. Bałtrok 3. ArtiZet - jadło, namiot, koszulka M 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi, namiot, pełne wyżywienie, koszulka L 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot full karmienie piersią L świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka L 15. Nowy - namiot, wyżywienie, koszulka XL 16. TYMEKVMAX, namiot 17. $zwagier, wstępnie namiot, koszulka L 18. andrzejpolej, wstępnie namiot jak kolega wyżej ��, koszulka L/XL 19. RobertG7 - namiot, wyżywienie, 1szt XXL 20. Matjas - pod dachem, koszulka XL 21. Reaper2033 - pokój, koszulka XL 22. R2D2 - namiot, wyżywienie, 2szt XXL 23. Steve69 - namiot, wyżywienie( bez cebuli!), koszulka XL 24. dominikon - namiot, bez jedzenia, koszulka M - 1 szt. 25,Wolly namiot, koszulka XXL 2szt,wyżywienie Ostatnio edytowane przez ramires : Wczoraj o 10:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zlot posiadaczy Hondy XRV (RD03-07A) l10-12 Maj 2024 | WojtekBBI | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 460 | 13.03.2025 10:41 |
XRV 650 RD03 ZLOT TURYSTYCZNY (01-03.07.2022r.) | majo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 68 | 06.07.2022 22:42 |
Termin zlotu na MRU | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 13.05.2010 19:08 |