![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2023
Motocykl: Transalp 650 RD11
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 11 godz 23 min 31 s
|
![]()
A - zapomniałem dopisać, bo gdzieś tam wcześniej pytałeś czy jechać przez BiH czy Serbię.
Polecam BiH :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
Nic nie szkodzi aby najpierw przejechać przez BiH a potem przez Serbię
![]()
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
Ja lubię też Macedonię. Teraz jak bym jechał to bym w końcu zaliczył Kosowo bo tylko tam nie byłem a słyszałem że ładnie.
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
też nie byłem. W ub roku czy tam dwa? roki nazad pierwszy raz byłem devilką przez bełkany. bardzo mi się podobało. bardzo!
![]() |
#35 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 12 godz 33 min 14 s
|
![]() Cytat:
Trasa Tivat -> Budva -> Sventy Stefan -> Podgorica (niekoniecznie do samego końca) - bajka. Do Budvy nie ma aż tak sensu się pchać - zakorkowana zawsze. Jezioro szkoderskie możesz okrążyć zaliczając Albanię - warto. Dobry punkt na nocleg na dziko jest przy zatoce tuż przy Forcie Arza. Albo 4x4 tam biwakują albo motocykle. Arza Z opisów czytałem że punktem obowiązkowym jest woda ze studni w Herzeg-Novi (jak się uda w tym roku to tam wpadnę). Też przyjemne miasteczko.
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
![]() Online: 1 tydzień 6 godz 12 min 59 s
|
![]()
Uwielbiam Macedonię a zwłaszcza Ohrid, Kosowo piękne w górach na nizinie słabo.
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2020
Miasto: Dublin
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 dzień 10 godz 7 min 4 s
|
![]()
Dzieki za propozycje, dodane do mapy.
Jak wyglada sprawa z noclegami, nie bedzie problemu cos zarezerwowac w ten sam dzien czy w tych miesiacach raczej wiekszosc bedzie oblegana? Domyslam sie ze nad Adriatykiem to raczej będzie sporo tłumów tak jak w Chorwacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
![]()
Jakie ciuchy przy 37 we wrześniu miałem ? Temperatura zabija mnie zostaje siedzenie w wodzie ale ile można jak motor stoi obok. Tak wiem jak zimno to się zapomina upały
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2020
Miasto: Dublin
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 dzień 10 godz 7 min 4 s
|
![]()
Znając moje szczescie do pogody to pewnie bedzie jakas anomalia 17 stopni i ulewne deszcze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 12 godz 33 min 14 s
|
![]() Cytat:
nocleg Nie odpowiem Ci gdzie co i jak w innych miejscach bo to był urlop a nie wyjazd na moto, ale obstawiam, że w cholerę będzie poza dużymi miastami takich noclegów. Jedyny minus większości na uboczu jest taki, że ja mimo wszystko moto bym na ulicy nie zostawił (nie wiem dlaczego, nie mam przesłanek, że kradną czy coś, ale wybierałbym dla pewności takie miejsca, gdzie mogę wjechać na podwórko niż parking przy ulicy). Tutaj forum podpowie więcej jak to w praktyce wygląda.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pomoc w diagnozie - brak zapłonu na niskich obrotach/brak reakcji na regulację śrubą mieszanki | Wasyl91 | Uklad paliwowy i wydechowy | 4 | 14.04.2023 16:00 |
Problem z Garminem Zumo-pomóżcie | Ronin78 | Hardware | 9 | 19.06.2020 21:15 |
Pomóżcie wybrać Buzer | Baza | Ciuch Afrykańczyka | 49 | 11.03.2018 20:33 |