![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#91 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
|
![]()
teraz? Po malowaniu? Pocałujcie mnie gdzieś,nic już nie będę robił z tym spawem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Kraków/Bielsko-Biała
Motocykl: 6 rowerów
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 17 godz 11 min 50 s
|
![]()
zawsze mozesz zaszpachlować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 12 min 48 s
|
![]()
Aciu, super, że założyłeś taki wątek i tak dokładnie dokumentujesz swoją pracę. Komentarzy nie traktuj jako atak na siebie, nikt nie jest alfą i omegą od wszystkiego. Jeśli nawet pojawiają się niedoskonałości, to będzie to nauka na przyszłość dla Ciebie i twoich następców. Pisz dalej.
Ja ze swej strony dla naszych sprzętów, jeżdżących nie tylko po czarnym, odradzałbym aż takie zaangażowanie (śrutowanie, lakiery proszkowe) - można przedobrzyć. Teraz to wygląda dobrze, z czasem będzie przybywało blizn i szram. Obawiam się, że wówczas pojawią się ogniska korozji trudne do opanowania. Lakiery proszkowe ciężko się przemalowuje konwencjonalnie.
![]() |
#94 |
|
![]()
Spoko Cynciu
![]() ![]() Coż więcej mogę dodać... ...im dalej w las tym więcej drzew... ...Marcin, uduszę Ciebie....tak mi się Twoje śrubki spodobały, takie czyste były, takie błyszczące... ![]() i po co ja to w tytki jak dealer pakowałem, żeby teraz w trumienkę po winku wsadzić...po co mi to pokazałeś ![]() Ale przynajmniej od poniedziałku zaczynam składanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]()
Ale u mnie tez prace wre do przodu teraz kolej na kosz sprzęgłowe.
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. przypominam ze takie sprężyny nie są do kupienia w zadnym sklepie zostały specjalnie wyprodukowane w zakładzie na zamówienia. Poniżej podam linka. Bardzo dziękuje PiotrVN za super pomóc ![]() http://africatwin.com.pl/showthread....z%B1ce&page=12 http://www.sprezyny.pl/ .................................................. .................................................. .................................................. ..... Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 13.01.2012 o 16:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Podkarpacie
Motocykl: raczej juz nie bede mial
![]() Online: 4 tygodni 7 godz 9 min 44 s
|
![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio miałem nawet od dwóch i skończyło się na tym że składałem z fiszkami i suwmiarką w ręce bo nie było szans złożyć z pamięci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czytam to i sam się zaczynam zastanawiać. Jedni twierdzą żeby malować proszkowo inni są przeciwni. Kto się zna wystąp i podawać argumenty bo czeka mnie w najbliższym czasie malowanie ramy i pierwszy raz w życiu chciałem to zrobić porządnie proszkowo ale wychodzi że może jednak bardziej porządnie jest na trysnąć dobrą farbę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Po weekendzie pełnym wrażeń przyszedł dzień odebrania śrubek od magików...alchemików
![]() Muszę przeprosić Marcina bo jednak zdecydowanie go nie uduszę ![]() ![]() ![]() przed ![]() po ![]() przed ![]() po ![]() przed ![]() po ![]() przed ![]() po ![]() przed ![]() po ![]() przed ![]() po ![]() Teraz pozostaje czekać na info od pewnego Waćpana w sprawie części...konserwacja forum sprawia ku temu problemy jednak wszyscy się szanujemy i praca nikogo z nas nie idzie na marne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() |
![]()
O żesz kurka ;] Ja też takie chcę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Ależ Ty chłopie mnie prowokujesz do robiórki mojej afruni
![]() Pięknie to wygląda. Świeci się jak w choperze i będzie szkoda w błotko wjezdżać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
![]() |
![]()
Raz w błoto i cala masa energii psu w d...
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
remont czy uzywany silnik | andsoj | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 66 | 28.12.2012 22:33 |
Remont Silnika | ferolo | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 27 | 12.07.2012 23:28 |
remont silnika | bartol | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 73 | 21.03.2011 13:23 |